Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
liksoft
üzenetére

Sejtettem én, hogy ez így nem kerek, de valamit akkor sem értek... És tulajdonképpen ez az amit keresek, választ erre a kérdésre:
Az előző winyó 900mA-es volt, akkor az miért nem hasalt el ugyan ezekkel a hibákkal?
Ha jól értem amit írtál és amin megrökönyödtél akkor, elvben egy USB kábelen annak sem lett volna szabad jól működnie, pedig mint mondottam volt 3 évig bírta minden gond nélkül, adatvesztés egyszer sem volt.
Tovább megyek, ezzel a felállással több gépen is használtam, noti-kon, PC-ken és soha sehol nem volt gondom a tápellátással.
Mikor kiszemeltem az új winyót megnéztem és összehasonlítottam az adatlapjaikon található értékeket, és ezek szerint pont ezt az arányaiban kevesebb többlet terhelést nem tudja már az USB... Ezt sejtettem már akkor is amikor a kérdést feltettem, de most, hogy nálam, a dologhoz jobban értő is megerősítette a gyanúm (feltéve, hogy PC-ben, NEM PC-re dugva, hanem beszerelve jó lesz), nagyon úgy fest, szereznem kell egy olyan kábelt mint amit mutattál.

Így remélem már sikerült jobban megfogalmaznom a problémakört...

Új hozzászólás Aktív témák
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest