Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Attól hogy garis még elvesznek a cuccok. A gar. szervizben a legritkább esetben /értsd soha./ mentenek müködésképtelen HDD-ről!
Másik gép, másik táp, másik kábel, sentinel köröket még fussd meg!Szerintem...
Kedves Liksoft! Értekezz már nekünk egy kicsit légyszi! Ezek a fütőtt, dobált kis dobozok, nem túl sérülékenyek. Személyszerint kerültem és ellenjavaltam mindenkinek, de azért érdekelne. Főleg ma mikor már egy kis SSD vagy nagy PEN valós alternativája lehet egy ilyen kütyünek. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Microsoft Excel topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged