- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
sok idő volt, de sikerült, kösz a segítséget
Taifa Díaz:: Még régebben daraboltam szét így a vinyót, akkor azt hittem hogy yó megoldás, de később rájöttem hogy nem
A C-n volt a windows, d-n a játékok, e-re (itt R:\) mentettem a programokat, képfájlokat), f-re meg a többit, ha betelt az e meghajtó. A D:-t mindig formáztam win reinstall után, mert a játékok nem indultak el. Így az e-n maradt a sok program, képfájl, film stb, amit nem akartam letörölni. A D-t és az F-et meg össze akartam olvasztani, mert azzal többet érek, ha van egy meghajtón 6GB szabad hely, mint 2 meghajtón 3-3..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- Wise (ex-TransferWise)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BMW topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A C-n volt a windows, d-n a játékok, e-re (itt R:\) mentettem a programokat, képfájlokat), f-re meg a többit, ha betelt az e meghajtó. A D:-t mindig formáztam win reinstall után, mert a játékok nem indultak el. Így az e-n maradt a sok program, képfájl, film stb, amit nem akartam letörölni. A D-t és az F-et meg össze akartam olvasztani, mert azzal többet érek, ha van egy meghajtón 6GB szabad hely, mint 2 meghajtón 3-3..