Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kernel
üzenetére
Nem a tápellátás stabilitásával van a baj, mert most pl. GetDataBack-kel visszaállítottam korábban törölt fájlokat, amiket gond nélkül megnyit! Pl. 600 MB-os avi fájl-t állítottam vissza, jópár jpeg-et is sikerült, amik azonban nem olyan fontosak (épp ezért lettek törölve), mint épp azok a képek, amiket nem sikerül megnyitni.
Milyen kerülő megoldás létezik a jogosultságok megszerzésére? Létezik az, hogy egy adott géphez kötve nyílnak meg csak fájlok? Mert most nővérem azt állítja, hogy csak azon a laptopon lehetett megnyitni egyes fájlokat, amiről átmásolta, másik laptopon gond volt vele.
Ez mi a frász?
Én még ilyennel nem találkoztam.Egyébként igen, 5 V-ot igényel, rá van írva közvetlenül a csatlakozóhoz. De mondom, ez a része tökéletesnek látszik, írni-olvasni jól tudja azokat a fájlokat, amiket meg lehet nyitni, a többihez viszont nem értem, miért nem férek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én még ilyennel nem találkoztam.