- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
terencehIII #35321 üzenetére
Ha zipp el tömöríted azt lehet jelszavazni,
-
pjen
félisten
válasz
lucky123 #35273 üzenetére
A DVD tálca alatt van egy lyuk egy tűvel ki tudod hozni a tálcát.mielőtt beteszed az XP telepítőt állítsd be a biosban,hogy a lemez meghajtó legyen az elsődleges boot eszköz,beteszed a CD t ,követed amit kiír particionálsz,formázol,telepítesz.(bár azt nem tudom micsoda..."nem ment át a vizsgán")
-
pjen
félisten
válasz
Bagesz1817 #35093 üzenetére
Akkor is.
-
pjen
félisten
válasz
Bagesz1817 #35091 üzenetére
Egy 3Tb s HDD nél érdemes kipróbálni.Egy win +1játék felrakása,kipróbálással mondjuk 3 óra,ha lassan csinálod.
-
pjen
félisten
válasz
Bagesz1817 #35089 üzenetére
Ha ide módban sokkal gyorsabb akkor abban kell használni.Nálam akkor kellett ACHI modba kapcsolni amikor SSD t tettem a gépbe,másként nem volt trim.
-
pjen
félisten
válasz
Bagesz1817 #35085 üzenetére
3gb/s ..ez egy elméleti érték.Az a 170MB körüli érték szerintem egész jó.
-
pjen
félisten
válasz
Beldar #35058 üzenetére
Nem tudom nálad a hosszú távú adat tárolás mit jelent.Nálam teleírok egy HDD t mondjuk filmekkel vagy bármi mással,beteszem egy USB házba és be üzemelek egy másikat,ha valamit meg akarok nézni elő veszem.Átmeneti tárolónak 2 éve használok egy WD 5000BEVT-22AORTO HDD t...Irom olvasom másolom törlöm most is 100/100as sentinel szerint.Soha nem kapcsoltam ki semmit.
-
pjen
félisten
válasz
Flickering #35026 üzenetére
Én még sosem halkitottam HDD t nem volt rá szükség.
-
pjen
félisten
válasz
Flickering #35013 üzenetére
Egy normálisan működő HDD nek biztos nem hallatszik 6 méterról a hangja.Ott valami nem jó.
-
pjen
félisten
válasz
Flickering #35008 üzenetére
Ha kerreg az nem jó jel,egyébként szerintem ha a win 8 at belaknád ugyanolyan lassan indulna mint a win 7.Szerintem ha megteheted vegyél egy legalább 120GB s SSD t a rendszernek,a HDD t meg hagyd meg adatoknak.Az SSD vel nagyság rendel gyorsabb lesz a gép.
-
pjen
félisten
válasz
werszomjas #34912 üzenetére
Szia acernel is így megy es szerintem ha kulfoldon van a szervíz így normális.
-
pjen
félisten
válasz
sityupityu #34791 üzenetére
Bocsi nem sértő szándékkal irtam
-
pjen
félisten
válasz
sityupityu #34782 üzenetére
Bocsi,de ez már paranóia,a számítógép inkább azért van hogy használd.
-
pjen
félisten
válasz
sityupityu #34721 üzenetére
Gratulálok.
-
pjen
félisten
válasz
sityupityu #34712 üzenetére
Szia.Próbáld meg egy telepítő lemezzel particionálni aztán formázni azt a részt ami fekete.Sok sikert.(esetleg egy linux live cd is jó lehet.)
ggg666:Szia akkora HDD m még sose volt,hol kell beállítani hogy milyenre formázza?
-
pjen
félisten
válasz
werszomjas #34672 üzenetére
Látod írtam hogy" most" vidd vissza.Ha valamit nem tudsz rendeltetés szerűen használni akkor az garis!!Caere vagy javítás.
-
pjen
félisten
válasz
werszomjas #34649 üzenetére
Azért ezt olvasd el:20 éves Toshiba laptop, hiba nélkül!
-
pjen
félisten
válasz
werszomjas #34644 üzenetére
Kérdésem, szerintetek mikortól érdemes gariztatni?:most.
-
pjen
félisten
válasz
Hegyirabló #34624 üzenetére
Szívesen sok sikert
-
pjen
félisten
válasz
Hegyirabló #34622 üzenetére
Igen.
-
pjen
félisten
válasz
Hegyirabló #34620 üzenetére
Ha nem volt benne a hdd a telepítésnél nem lesz gond az ssd n van a volt szektor.
-
pjen
félisten
válasz
Hegyirabló #34618 üzenetére
Szia.Ez a rendszer fut a gépeden?,mert ha nem akkor sajátgép kezelés lemez kezelés formázás.vagy:sajátgép jobb klikk a meghajtón formázás.Ha erről fut a gép akkor az XP telepítő lemezzel simán leformázható.
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
válasz
liksoft #34519 üzenetére
NEM.Ha nem értesz hozzá ne írogass bele.Kiváncsi lennék egy sata csatlakozót hogyan tísztítanál meg törlő kendővel.Kontakt spray lehet időszakos megoldás mondjuk 2-3 év.éppen eleget dolgoztam az elektrónikában hogy tudjam.nem az a baj hogy zsíros hanem vékony oxid réteg keletkezik és a felvett áram kevés az öntisztuláshoz.
liksoft 34521:A 2,5 ös drive csak a felpörgés idejére kér 500ma nél nagyobb áramot,de itt simán felpörög,egyébként formázni sem tudná.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #34517 üzenetére
Lehet vennél egy kontakt Spraet(vagy bárhogy kell írni)és alaposan befújnád a csatlakozó sávot lehet megjavulna.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #34515 üzenetére
Ha már tegnap bele tetted volna az is későn lenne.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #34513 üzenetére
Meg kéne próbálni egy másik rack ban.
-
pjen
félisten
válasz
malagutif122 #34467 üzenetére
Ez attól függ mire használod.Tedd bele az SSD t ,próbáld ki ramot bármikor tehetsz bele.
-
pjen
félisten
válasz
malagutif122 #34465 üzenetére
Akkor rajta,nem fogod megbánni!
-
pjen
félisten
válasz
malagutif122 #34463 üzenetére
Az egy kiváló ötlet,nagyságrendekkel gyorsabb lesz a géped.Én azért legalább egy 128 ast vennék.nálam szinte mindig 70-80giga a rendszer.
-
pjen
félisten
válasz
malagutif122 #34459 üzenetére
Hát ezen sajnos már nincs sok tesztelni való.
-
pjen
félisten
válasz
peter889 #34413 üzenetére
Nem egy nagy kaland.Vágsz két gumi lapot ami legalább olyan széles,hogy elér a hdd két oldalsó furatához a furatnál lyukat fursz a gumiba és a normál rögzítő csavarokkal hozzá fogatod a hdd hez.A gumi másik felén szintén lyukakat fúrsz és anyás csavarokkal a tartó sínhez rögzíted.Menni fog.
És csak úgy lóg a két gumin.
-
pjen
félisten
válasz
supertrezi #34299 üzenetére
Szia.Nekem olyan is volt hogy hibás ODD miatt nem ment a win.
Vagyis egx negyed óráig töltött be.
-
pjen
félisten
válasz
liksoft #34269 üzenetére
Most ezt mért is írtad.Amit leirtál az mindenki számára nyilvánvaló,csak erről szó sem volt a kérdésben.A kérdés az volt ha betesz egy új vinyót a régi mért melegszik mint állat(vagy fordítva)ha hűtés probléma lenne mivel írta a két vinyó egymás mellett van mindkettő melegedne.
liksoft kollégának abban teljesen igaza van,ha leveszed a ház oldalát csak rontasz a hűtésen álltalában,de szerintem akkor sem hűtés probléma.Az az egy friss vinyó nem ronthatott annyit az addig jó légáramláson. -
pjen
félisten
válasz
liksoft #34266 üzenetére
,
,Az mitőle van mióta megvan pár napja a RED azóta a mellette lévő green hihetelenül melegszik.Szerinted ez hűtési próbléma: kérnék egy rövid ősszefoglalót róla?Attol hogy egy vinyó mellé teszek egy másikat még nem fog hihetetlenül melegedni,tehát valszeg nem hűtés hiba.A táp csak egy lehetőség.Nekem és sokunknak egy csomó vinyó van egymás mellett mégsem melegszenek hihetetlenül.HŰTÉSHIBÁNÁL valszeg a red is melegedne.
-
pjen
félisten
válasz
..:Ateee:.. #34218 üzenetére
Ha én megtudnám mondani ilyen messziről én lennék a Gyurcsok a táv doki.Ezek nagyrészt segítő szándékú ötletek,tölem és másoktól is.
-
pjen
félisten
válasz
..:Ateee:.. #34215 üzenetére
Én inkább a kábelre gondoltam.
Doma88:nem,de inkább másold át az adatokat és utána particionálás formázás és vissza
az adatok.
-
pjen
félisten
válasz
..:Ateee:.. #34212 üzenetére
Tápot kap rendesen?
-
-
pjen
félisten
válasz
ggg666 #34104 üzenetére
Szia.Direkt kipróbáltam.Adott egy philips 32 PFL 5008 K/12.Ide másolom a manuáljából az USB re vonatkozó részt:HU
23
Magyar
F
ájlok lejátszása USB
-
eszközről
A TV
-
készüléken megjelenítheti, illetve
lejátszhatja az USB
-
tár
olóeszközön található
fényképeket, videókat vagy zenefájlokat.
Figyelem!
A TP Vision nem vállal felelősséget az
USB
-
tárolóeszköz támogatottságával,
valamint az azon tárolt adatok
sérülésével, elveszítésével kapcsolatban.
Ne terhelje túl az USB
-
csatlakozót
. Ha
500 mA
-
nél nagyobb áramfelvételű
USB
-
eszközt csatlakoztat,
mindenképpen használja annak saját
külső tápegységét.
USB
-
eszkö ,elég szerencsétlenül illesztette be.A lényeg 500ma.Ennek örömére csatlakotattam egy 500Gb s 2,5 ös WD HDD t a TV hez,gond nélkül lejátsza.,külső táp nélkül.Csak gondolat ébresztés. -
pjen
félisten
válasz
monroe8609 #34100 üzenetére
2,5" HDD keret itt az aprón is van 1599ft ért.
Magika forum társ árulja.
-
pjen
félisten
válasz
monroe8609 #34097 üzenetére
Mondjuk a leírásában ez is benne van: A ConnectShare Movie funkcióval adattároló eszközeit közvetlenül a TV-hez csatlakoztathatja a multimédiás tartalmak lejátszásához. Nem vagyok benne 100% hogy mit jelent de egy próbát nekem megérne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest