- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugomc
tag
igen ugyanaz a tipusszámuk is nem is tudom megkülömböztetni őket csak program alapján
biztos az a hunyó mert most 12 fok külömbség van 52 és 40 oldallap nincs a házon és nincsenek kapásból egymás alatt sem egy rész üres marad. A 40 még azt mondom ok 40 de az 52 szerintem hülyeség.
-
dugomc
tag
jah az úgy normál kb mert 25fokról indulnak kb. de az egyik és a másik között 10 fok külömbség van és az a melegebb ami nem is dolgozik annyit, a windows a hüvösebben van rajta. Már 55 fokot mér a meleg vinyó. De tapintásra egyikse tér el a másiktól. Azért 10 fokot észrevennék szerintem kézzel nem?
-
SMWEB
csendes tag
Egy külföldi oldalon azt olvastam, hogy egy vinyó hőmérséklete addig jó, amíg nem haladja meg a házban lévő hőmérséklet + 10 fokot. Megfigyeltem, hogy nálam mindig 9-10 fokkal melegebb a vinyó, mint a házhőmérséklet. Pl. most 36,7 fok van a házban, az EVEREST pedig 46 fokot mutat a vinyók hőmérsékleteként.
Most szereltem össze az új gépemet, és szeretném tudni, hogy szerintetek ilyen ház-vinyó aránnyal ez biztonságos és hosszútávon üzemképes-e.
Ja és még valami: ha netán később hűteni szeretném, akkor milyen típusú hűtőt tudtok ajánlani (aktív, passzív)?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest