Hirdetés
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
_Yvorl_ #1820 üzenetére
Sajnos egyet kell értenem Gézengúz kollégával... Szóval el kellene gondolkodni egy ujabb, modernebb konfig beszerzésén. Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, de sajnos ez van.
Az AGP-s videókártyákkal manapság csak a baj van (az Ati-sokhoz állandóan kiadnak ilyen-olyan fix-ket és aztán sem biztos hogy működnek normálisan...).
Az új gép alatt nehogy valami félmillás gépre gondolj! Egy 2GHz-es Core2Duo, 2GB ram társaságában és egy HD szériás Ati kártya mellett teljesen rendben lenne! Persze nem tudom, mennyire akarsz majd játszani, így ezeket annak tükrében kell módosítani...
Ha nem rettensz el a használt alkatrészektől, akkor még olcsóbb.
-
Gézengúz
addikt
válasz
_Yvorl_ #1820 üzenetére
hát... izzéééééééé
ha szabvány 4.1 level szintű hd-kat nézel akkor a vidkártya mind fogja Neked hardveresen dekódolni..........ami jó mert a prociból szinte semmit se használ...a baj az hogy Neked gőzöd sincs mi az a level 4.1 különben nem kérdeznél ilyet.......
namármost tudni kell, hogy nem minden hd anyag van így kódolva......szal vagy megy vagy nem
megy......én a helyedban nekiadnám öcsikének vagy hugicának a konfigomat... és felnőnék egy pci expresszhez....ddr 2 rammal ami hótt olcsó... egy kisebbfajta kétmagos procival márka mindegy,ami jólesik vagy szimpatikus
ehhez vagy nvidia 8**** vagy 9**** vagy Ati....3**** és 4****már ne fektess be agp-be ......nem szabad.....csak elodázod a váltást...ami szükségszerű.....és csak hónapokat tolsz ami nem igazán éri meg...
szerintem...... de majd mások is megmondják amit gondolnak erről........
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Spotify
- Politika
- Android szakmai topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...