- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wade0303
aktív tag
válasz
Fandango #30741 üzenetére
"Én nem magyarázok vagy mondok neked semmit, mert nincs értelme. Részemről ez az egész agymenés lezárva. Nagyon ritkán szoktam itt hozzászólni, most is csak az időmet vesztegettem vele."
Jaj ezt ismerem, ez jó szöveg: "én annál okosabb vagyok minthogy magadfajtákkal leálljak vitatkozni, bár könnyedén megnyerném a vitát de nekem erre nincs időm, ezért nem is teszek ilyet, csak nagyon ritkán..." mint pl most amikor mindezt leírtad és megint csak pont az érvekre nem maradt időd és energiád, de a tartalmatlan személyeskedésből azért még egy tizedikre is futotta
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest