Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Lehet tökéletesen megfelelő a HTPC projekt, csak a múlthoz viszonyítva horror pénzt lehet beleölni a hibátlan 4K HDR-be az biztos. Mire nekem összeállt, 200k lett a vége. Igaz RX570, 240GB SSD, 10TB HDD, i5, 16GB RAM, passzív hűtés, Pulse-Eight távvezérlés a CEC-hez illetve a KODI-hoz. Nagyon extra házba bele se mentem, mert ki tudja hol állok akkor meg.
Folyamatosan nyomatjátok ezt a szerintem szörnyen retro madvr-es MPC-HC dolgot. Nekem semmi pluszt nem adott képben a jelenlegi megoldáshoz viszonyítva, sőt... Arra jó, hogy szívasd magad, hogy szétállítgatod, de sose lesz jó, de megeszi a géped. A Plex-ről is csak csúnya szavak jutnak az eszembe... Amikor van gyönyörűen működő 4K HDR-es 19-es KODI (jogal fork), ahol minden fajta szo... s nélkül kadencia helyesen működik minden, automata váltással SDR-HDR között. Ez a fork fog bekerülni majd a végleges verzióba. Igaz, ez is lazán tudja 30-40%-on terhelni a GPU-t HDR esetén.
Pár másodperc alatt induló villámgyors gép KODI-val fogad. WOL-al bárhonnan bekapcsolom, a Pulse-Eight-nak köszönhetően mindent a TV-m távirányítójával tudok vezérelni, vagy Yatse-val, ahogy jól esik. Az anyagok mozgatása 100-al pörög a gépek között. Vagy a munkahelyemről FTP-n töltöm fel filmekkel. Vagy filmezek 4k-ban és mellette megy a torrent, és mivel 3 HDD van még se röccen semmi. És nálam ez a legfontosabb, nem kell semmiben kompromisszumot kötnöm, se minőségben, se sebességben, se tárhelyben, se mókolásban. Nem várok arra, hogy kapjak egy fw-t, hogy egy alap hiba javítva legyen. És ha olyanom van 2000db 4K-s háttérképet teszek a KODI-ba kijelzővédőnek. Persze ez egy extrém kiragadott példa.
Egy életre megundorodtam a filléres boxoktól, volt pár, utoljára Himedia. Lassú vackok, használhatatlan másolási sebesség, gagyi usb dugdosás, töredezett hdd-k, amit tehet az ember a rendes gépére, hogy használható legyen és még sorolhatnám. Ha valakinek ez a hobbija akkor költ rá. És ez mellett van Netflix, HBO Go, Apple TV előfizetésem is. Tudom nem szokványos, de nekem ez fontos.
És most kapni fogok hideget-meleget, de nem baj. A lényeg az, hogy van alternatíva, és nem baj, ha ezt mások is tudják
És így néz ki... [kép]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Lightyear - befektetési app
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon