- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Üdv a HBO Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz
Csabroncka #5750 üzenetére
Nagyot csalodtam a Dune ba .Realtek vegett iszonyu a Banding .
A teny bizony zavarja az embert ,különben este nezem nappal csak most teszteles vegett .
A banding bizony nagyon latszik .
Zöld szinbe bekereteztem .Es brutal ahogy latszik es 3 meterröl is .
En sem gondoltam volna .A Dune Vision Solo a HDR t igy jatsza le .
Igy nez ki peldaul ha nem savos .
-
Kaba
veterán
válasz
Csabroncka #5638 üzenetére
Felesleges már most morfondírozni előre,majd ha kijönnek a részletek akkor el lehet dönteni,kinek melyik csomag lesz a megfelelő.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Csabroncka #5595 üzenetére
Pénzt valóban költöttek rá eleget, de sokkal kevesebb pénzből is lehet jó és minőségi sorozatot készíteni (nyilván számít, hogy mennyire effekt igényes a történet és ebből a szempontból a fantasy-k hátrányból indulnak).
-
alratar
addikt
válasz
Csabroncka #5509 üzenetére
Akkor sajnos, ez egyéninek tűnik.
Bár mostanában nincs hiba, úgyhogy lehet megoldódott. -
válasz
Csabroncka #5470 üzenetére
Firefoxot használok, mióta az eszemet tudom. Windoows és linux alatt is ugyanaz a jelenség....
-
LouiS22
veterán
válasz
Csabroncka #5464 üzenetére
Nyilván ez a megoldás, tényleg.
-
LouiS22
veterán
válasz
Csabroncka #5365 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy te állítasz valótlant, ellenkezőleg: arra céloztam, hogy:
1. vagy az HBO nem tud erről
2. vagy az üfsz nem tud erről
3. vagy sunnyognak, mert az Apple-lel van egy különdeal -
blakey
titán
válasz
Csabroncka #5365 üzenetére
Az összes 007 is mind 5.1-be került fel, nincs AVR-em, a TV DD 5.1-et ír ki, mert ugye LPCM-et nem fogad. Egyébként én sem értem ezt a vívódást. Abban van és kész. Ha infomatívabb lenne az app akkor többet is tudnánk, pl. bitráta is jól jönne, mert szerintem a minőség sem vészes.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Csabroncka #5344 üzenetére
Nem igaz, hogy nem értitek, nem volt frissítés az appon sem. Persze, hogy nem az app gyártói tehetnek erről.
Egyébként Netflix, Youtube nem csinálja, egyszerűen ők nem erre az üzleti modellre álltak rá. -
totron
addikt
válasz
Csabroncka #5271 üzenetére
Az alap. Célhardverre fejlesztett életrombítás hibája is lehet mellé. Van, hogy frissüléssel tűnik el a "net" gond. Ha meg nincs frissülés, válasszuk a tv okosítót, Chromecastot. Akkor is, ha kevésbé kelti a kompaktság és kiszolgáltság életérzéseit, nem lehet elégszer elmondani. Eszméletlen ereje van a marketingnek.
-
Szpisti
addikt
válasz
Csabroncka #5271 üzenetére
Arról azért váltottam, mert a tv-ben csak 100-as hálókártya van.
-
válasz
Csabroncka #5196 üzenetére
Gondoltam rá de máshol nem csinálja. Az is igaz, hogy a 8 gb memória az csak 6 mert 2-t az apu videonak címeztem.
-
LouiS22
veterán
válasz
Csabroncka #5152 üzenetére
Lehet, hogy ez Apple TV feature egyelőre? Én most megnéztem LG webos appal és AndroidTV-n is, ott egyelőre csak sztereo.
Lehet baromság és nincs összefüggés, de a hétvégén lett 5.1 hangsáv Vodafone TV alatt is és emlékeim szerint ott is AAC a hangsáv, szóval - és ez csak egy nagyon erős tipp - azokat a hangsávokat húzzák be.
Csak egy ötlet.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Csabroncka #5152 üzenetére
5.9.6 (mai App Store frissítéssel)
-
azbest
félisten
válasz
Csabroncka #5150 üzenetére
Melyik filmnél láttál multichannel hangot? Jaa hogy a "tudhattad volna" a címe (the undoing).
Mindjárt kipróbálom én is... kodi szerint stereo aac. -
RedCactus
senior tag
válasz
Csabroncka #1948 üzenetére
Hát inkább kivárom. Addig marad a PC/laptopról böngészőből való használat, mint eddig. Amúgy sem értem, minek nekem ez a TV Box pluszban...
-
azbest
félisten
válasz
Csabroncka #1938 üzenetére
Ha jól sejtem neked nem androidtv rendszerű boxod van hanem a tabletes rendszerű, azon a sima appot hozza fel. Itt pl [link]
-
szabog74
aktív tag
válasz
Csabroncka #1938 üzenetére
Itt van egy, nem tudom mennyire friss vagy egyáltalán az-e.
-
LouiS22
veterán
válasz
Csabroncka #1933 üzenetére
-
Geza26
senior tag
válasz
Csabroncka #1933 üzenetére
Lépj be weben abba a fiókba amivel be vagy lépve a tv-n és telepítsd fel ott.
-
törölt tag
válasz
Csabroncka #1768 üzenetére
Már amikor tökéletes és nem fagy be 5x másfél óra alatt
-
shifty!
senior tag
válasz
Csabroncka #1733 üzenetére
Köszöni szépen! Délután eljátszom vele
-
LouiS22
veterán
válasz
Csabroncka #1699 üzenetére
Korábban is leírtam már, megismétlem. Nagyon nem kell erőlködniük, a Netflix nagyon sokáig nem lesz versenytársuk. Ennek pedig egy oka van: a Gón mindenhez van magyar felirat ÉS magyar szinkron. Ennek az országnak ez kell. Amíg az NF-en nem 0,00001% lesz a magyar nyelven elérhető kontent, addig az HBO-nak komoly félnivalója nincsen. Az kb. 5000 magyar NF előfizető meg beszél angolul, tehát nekik nem probléma a magyar felirat hiánya. Hát ennyi.
Az 5.1-gyel viszont egyetértek, teljesen alap lenne, hogy ez a hangsáv is elérhető legyen. Csak hát az ugye plusz sávszélességet is jelent, plusz a magyar szinkront sztereóban veszik csak fel emlékeim szerint (saját cuccokhoz).
-
Zeki
nagyúr
válasz
Csabroncka #1699 üzenetére
A Netflix lemossa majd a fenébe a HBO-t. Annyi lesz neki. Itthon még sok év és 1 generáció, akiknek nem lesz gond angolul nézni a filmeket. Kivéve ha még züllik az oktatás.
De nemzetközi szinten ha nem tud mindenféle készüléken, oprendszeren hasítani, akkor bambi.De amúgy nem csak ez megy. Ott vannak a mindenféle platformok, ezek közt igen nehéz olyan szolgáltatót találni, ami átjárást biztosít.
Az Android tv is még parasztvakítás szinten megy. A telefonom lévő RTL Most appal elérhető videókat nem tudom máshogy átlőni a tv-re, csak képernyőtükrözéssel. Az megy a 4 évvel ezelőtti okostv-n is. Persze androidos tv-re se TV Go, se HBO Go, se bármilyen magyar embernek magyar műsort nézhető app sincs. Hiába android a tv meg a telefon, mintha utálnák egymást. Nesze neked modern technika... -
allein
addikt
válasz
Csabroncka #1696 üzenetére
Nem csinàl semmit a 0000-al, majd hívom az ügyfèlszolgàlatot.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Csabroncka #1666 üzenetére
Ezt velem is eljátszotta, email cím/jelszó (mert az ingyenes próbára regisztráltam), aztán a sokadik után hagytam, kiléptem. A tv-t is kihúztam mérgemben. Utána azonban minden okés lett, be sem kellett írni a belépő adatokat.
-
azbest
félisten
válasz
Csabroncka #1666 üzenetére
email cím, amivel a hbo go regisztrálva lett, vagy elfogadja a felhasználónevet is, amit hbo go regisztrációkor kellett megadni (hbo go weblapon böngészőben azt írja jobb felső sarokban). Azt hiszem próbáltam mindkétféleképpen.
de azt ne felejtsd el, hogy kicsit bugs az addon. Első alkalommal, belépés nélkül ne akarj rögtön lejátszást indítani. Igaz, hogy bekéri a felhasználót olyankor, de végtelen ciklusba kerül és újra és újra kéri, míg ki nem lövöd az appot
Első alkalommal bal oldalt elő lehet hozni az addon settings részét (vagy a kodi addon kezelő felületén is van settings), ahol lejátszás nélkül is eléred a fiók beállításokat. Szóval szépen beállítasz mindent, majd kilépsz a kodiból teljesen a menüjét használva, nem csak háttérbe téve. És következő indításkor már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• Max
• HBO Max & OD
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest