Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polcsa
aktív tag
Kis tapasztalat megosztás...
Nem igazán találtam konkrét ajánlatot a neten, hogy az új max-os applikáció alá milyen konkrét box-ot érdemes venni, amin minden az elvárható módon működik.
Persze kinek mi az elvárható...
Nálam a tényleges fhd-t, dolby digitál hangot, teljesen szaggatásmentes lejátszást jelent.
Neten olvasgatás és keresgélés után kockáztattam egy Strong LEAP-S1 4k uhd lejátszót.
Mediamarktban 25ezer volt.
Eddig minix neo u1-et használtam, ahhoz képest az összes film fhd (tv-m is csak fhd-s), a hang ahol lehet dolby digital plus, a filmek folyamatosak, nem akadnak. A képfrissítést 1080p-59.94hz-re állítva lett jó.
Egyedüli visszalépés a távirányító, a minix-et légegérrel használtam, de ez nem jól kezeli, egy másik fajtával is próbáltam, ott se jó mindig, az okéval vannak a gondok. Kell a gyári is a használathoz.
Összességében nekem bevált, gondoltam megosztom, hátha valaki hasonló cipőben jár...Szerk.
Ezen android tv van, meg kell szokni, de chrome-t is sikerült rá tenni, cserébe pattog az hbo app. Amúgy maga az app is más kicsit ezen a rendszeren, inkább jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker