Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• polcsa

aktív tag

Kis tapasztalat megosztás...
    Nem igazán találtam konkrét ajánlatot a neten, hogy az új max-os applikáció alá milyen konkrét box-ot érdemes venni, amin minden az elvárható módon működik.
    Persze kinek mi az elvárható...
    Nálam a tényleges fhd-t, dolby digitál hangot, teljesen szaggatásmentes lejátszást jelent.
    Neten olvasgatás és keresgélés után kockáztattam egy Strong LEAP-S1 4k uhd lejátszót.
    Mediamarktban 25ezer volt.
    Eddig minix neo u1-et használtam, ahhoz képest az összes film fhd (tv-m is csak fhd-s), a hang ahol lehet dolby digital plus, a filmek folyamatosak, nem akadnak. A képfrissítést 1080p-59.94hz-re állítva lett jó.
    Egyedüli visszalépés a távirányító, a minix-et légegérrel használtam, de ez nem jól kezeli, egy másik fajtával is próbáltam, ott se jó mindig, az okéval vannak a gondok. Kell a gyári is a használathoz.
    Összességében nekem bevált, gondoltam megosztom, hátha valaki hasonló cipőben jár...

Szerk.
    Ezen android tv van, meg kell szokni, de chrome-t is sikerült rá tenni, cserébe pattog az hbo app. Amúgy maga az app is más kicsit ezen a rendszeren, inkább jobb.

Új hozzászólás Aktív témák