- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
Hát a gyártó eltünt Európából(a hatalmas tartozásai miatt(franciák!)), de a fogyasztóvédelmen és a kereskedőn keresztül lehet érvényesíteni, de nagyon macerás!
Egyébként ne izgulj a Thomsonokat úgy tervezték, hogy ha új korában működik akkor a garancia végéig kibírja (1év)!(A Thomson szervizben is dolgoztam
)
-
Attici
őstag
válasz
Ariadne #1447 üzenetére
Lehet de ez a te véleményed!
Nem tudom, hogy hány szervizben jártál eddig (én most is egyben vagyok), én már elég sokban.
Szerintem jobb ha nem tudod hogyan folynak a garanciális javítások!
Abban viszont igazad van,hogy csak olyan terméket szabad vásárolni ahol utol lehet érni a forgalmazót később is! Thomson pl. hogy eltünt, a vásárlók pedig rohangálhattak ahova csak akartak! -
Attici
őstag
válasz
Ariadne #1444 üzenetére
Sajnálom de jót nem tudok írni egyikről sem (műszerész vagyok).A tapasztalat az, hogy minden cég megpróbál minnél olcsóbban gyártani (vagy az esetek többségében gyártattni), a minőség már nem számít, mert fogyasztói társadalomban élünk és az a cél, hogy vegyél újat! Ha minden örökké tartana akkor senki sem venné meg az új termékeket! Olyan hogy jó márka már nem létezik. Szinte mindegyik régi jól bevált márkát már vagy bekebelezték vagy csak a márkanevet vették meg, hogy eladható legyen a termékük. A javaslatom az,hogy a legolcsóbb terméket kell megvenni, mert azon kisebbet lehet bukni, meg azért is mert a drágábban is ua. van!
Minden hamisítvány ami nem kínai!
-
Attici
őstag
válasz
Ariadne #1428 üzenetére
Nekem pedig régi kollégáim dolgoznak az Electrolux szervizben. Ők sem szidják, mert legalább sok munkájuk van! Én tavaly javítottam egy AEG-nek nevezett mikrót amit majdnem 100 ezerért vettek valahol ,mert mindent tud és csili-vili. Csak az volt a baja, hogy 1,5 évesen szétesett a kezelője. Szétszedtem és csodák csodája a belseje ua. mint a 10 ezres NetHaus-nak!
Hoppá!( Jó láttam már Bang & Olufsen TV-t is aminek Thomson volt a belseje!)
Akinek sok pénze van bármit el lehet adni, ha jó a design-ja! -
Attici
őstag
válasz
ponti_ak #1403 üzenetére
A Philipsek nagyon jók amíg működnek ,de ha tönkre ment akkor vége, mert annyira túl van bonyolítva , hogy ember legyen a talpán aki megcsinálja. Valószinüleg a védelem tilt le valamiért és azért kapcsol ki. A legtöbb Philips probléma pár kondival orvosolható !
A Rádaysokat ismertem (ott volt a Philips márkaszerviz), de azok tavaly bezártak és a Guszti bácsi lett a Philips márkaszerviz is! Ez a Zsellér nagyon nyomul és rengeteg szervizt tett tönkre nagyon gusztustalanul!
Budán vannak és nem olcsók! Azt nem tudom ,hogy dolgoznak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged