- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
válasz
Gömbike #88990 üzenetére
Nagyon jó ha nem tekeri fel, videók is azt mutatták annak jobb kialakítású a spirálja. "wiccpúlnak" ez hirtelen nem állt össze ki kivel van, de biztosan úgy van...
Találtam még egy jobb megoldást, de exondo arról meg sok jót nem lehet hallani szóval el kell engednem... [link]
Én mindent értek... Csak 1 órám lehetne a nagy házban egyszer egy szép napon... -
dik
őstag
válasz
Gömbike #88986 üzenetére
Ja értem. Tehát akkor meggyurja az a lényeg a Kenwood is(arról láttam pár videot és jól tette a a dolgát). Tőled nem derült még ki felcsavarja-e a kenyér tésztát a spirálra vagy sem mint a népes mezőny sok sok darabja? Ha próbáltátok biztosan tudod. Nem szereti azt gondolom, de szerintem ekkora méretűek egyike sem szereti.
A nagyokkal meg egy gond van mint egyre többet bújom a témát nem egészen kis konyha felhasználásra vannak. Kis mennyiségekkel nem tud mit kezdeni talán. Az általad javasoltat meg nem néztem mert tűl lóg a kereten...
Ja oda meg szerintem nem jutunk el még kb. 10000 év mulva sem. Vagyis a nagyházban és a haveri körben már ott van... Sz.rházi b.nda...Mink meg mint a birkák... -
-
dik
őstag
válasz
Gömbike #88974 üzenetére
Nem csak az, de jelen állás szerint az lenne talán több benne. 200-250 többet nem áldozok rá... Néztem az általad linkeltet is, de sok...
Sok videón amit láttam az istenített Kitchen.... felcsavaja a tésztát a kampóra így az már ki is esett. Nem is értem miért istenítik annyira. Értem én hogy szép meg fém meg nagy amerika meg minden, de dagasztásra nem való...
Bosch MUM9 lett volna még a kalapban, de az is amint láttam kb. szét akart hullani dagasztás közben. Nem neki való feladat volt.
Maxima MPM10 talánmég, de abba meg kis adag igaz nem való...
Szóval tanakodom. Sok tapasztalti dolog nincs ezekről az biztos... -
dik
őstag
Helló!
Esetleg konyhai dagasztógépekben lenne valakinek tapasztaliti hozzászólása?
Kenwood KVL85.124SI, Maxima MPM7, KichenAid Artisan 5KSM175 közül esetleg melyik lenne a legjobb választás? Nézegetem őket kellene valami kenyér tészta dagasztó szuper jó kis megbízható masina itthonra... -
dik
őstag
válasz
macilaci78 #13708 üzenetére
Jó akkor nem javasoltál. Ámen!
-
dik
őstag
válasz
macilaci78 #13698 üzenetére
Nagyon túl lóg a kereten, de persze köszönöm a javaslatot!
-
dik
őstag
válasz
DeFranco #13695 üzenetére
Tescoban jártam pár napja végignéztem őket majdnem ráraboltam az orionra. Még jó hogy nem tettem mert amint írtam nagyon sokan megjárták vele. Szóval ennyit arról kinézek valami megtapogatom és megveszem. Az itt kevés. Köszönöm a javaslatodat. Megadtam a 10 rugós max árat így várom mások hozzászólását is a témában. Ki mit mond milyen van ami jó...
Ja és persze értelem szerűen amit még be lehet szerezni olyan javaslatokat várok. Mert amit nem azzal sokra nem megyek!
-
dik
őstag
válasz
DeFranco #13691 üzenetére
Igazad van el lehet menni kb. 20-30 helyre is szétnézni aminek a költsége több mint maga a készülék. Szerintem aki erre jár valami olyat szeretne válaszul kapni, hogy mondjuk RUSSELL HOBBS 20930-56/RH CLASSICS tökéletesen teszi a dolgát mert nekem x ideje szolgál tökéletesen. Vagyunk itt páran így gondolom van néhány embernek valamiféle tapasztalata ezekkel kapcsolatban. Tehát én valami ilyesmire lennék kíváncsi. De szerintem mások is. Igen lehet azt mondani az elve ahogy működnek egyszerű csak azért nem mindegy 1 perc alatt szétmegy (mert a kínai a szárkúpban olyanra rakta össze) vagy évekig szolgál.
-
dik
őstag
Azért annyira nem mindegy milyen szendvics sütőt vesz az ember én is most nézegetem őket mint itt felettem a kolega is. Hasonló a keret is mint amit ő megadott. Pár kiszemelt van néhol 1-2 tapasztali hozzászólás is van. Például az orion 3 az 1 masináját nagyon lefikázták hogy használhatatlan. Tönkremegy sűrűn. Van amelyiknek annyira silány a minősége letörik a füle és egyebek. Feleslegesen meg nem szeretnék én sem kidobni semennyit sem.
Nekem is valami megbízható kellene mert ahogy nézegetem elég sok a hitvány minőség közöttük. Kérdezném én is milyen márkát lenne érdemes venni!? Vagy esetleg konkrét tipus ami jól szolgál, ha van valakinek azt is szivesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest