- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubulhun
tag
Lehet, hogy hülye a kérdés: gőzfunkcióval ellátott sütőket vízhálózatra kell kötni, vagy van víztartályuk, amit fel kell tölteni alkalmanként?
-
Ubulhun
tag
Sziasztok!
Ha már indukciós sütőt vesz az ember, gondolom érdemesebb a nagyobb teljesítményűek közül választani, ugye? Ahogy láttam, viszonylag olcsóbban kaphatók 3XXX Watt kategóriában, némileg drágábbban 7XXX Wattos darabok. Vagy gyakorlati használatban ez némileg gyorsabb melegítésen kívül nem sokat jelent? -
Ubulhun
tag
Köszi mindenkinek!
-
Ubulhun
tag
-
Ubulhun
tag
Igen, olvastam róla... Ha jól értettem, gőzzel próbálja feloldani, és utána ugyanúgy kézzel kell letakarítani. A pirolitikusnál állítólag leéget mindent, és csak a hamut kell kisöprögetni... Nem tudom, van-e vilgan kívül másnak - remélhetőleg pozitívabb - tapasztalata?
És egyébként Cata cuccairől van valakinek tapasztalata? Tudomásom szerint ők is gyártanak sütőt, főzőlapot is, nem csak elszívókat.
Jut eszembe! Elszívók kapcsán is felmerült a kérdés, hogy milyet volna érdemes most beszerezni? -
Ubulhun
tag
Sziasztok!
Nem tudom, ebben a topikban jó helyen járok-e?
Régi gáztűzhelyet szeretnénk lecserélni beépíthető elektromos sütőre és - valószínűleg - gáz főzőlapra. Hosszú távra szeretnék megoldani a problémát, tehát nem a legolcsóbb, akciós darabokat keressük, de nem is szeretnénk ötszázezret költeni a szettre; nagy a család, és elég nagy igénybevételnek lenne kitéve.
Mik az ajánlott típusok? Tudnátok tanácsot adni, melyik márka termékei közt volna célszerű körülnézni, melyek a legmegbízhatóbbak? AEG? Bosch? Electrolux? Esetleg konkrét típus?
Mennyire működik a gyakorlatban a pirolitikus tisztítás?
Megköszönöm, ha segítetek! -
Ubulhun
tag
válasz
Degeczi #59319 üzenetére
Bocs, ez a téma ez én figyelmemet is felkeltette. Én robotporszívóhoz használom ugyan, nem vasalóhoz. Nem is magamnak jutott eszembe, bevallom, több oldalon is találkoztam vele, hogy desztvíz helyett használható a szárítás során keletkező víz. Ezek szerint ez nem helytálló? (Próbáltam itt a hozzászólások közt az említett linket megtalálni, de nem sikerült, lehet, felületes voltam.)
Köszi! -
Ubulhun
tag
Sziasztok!
Ha valaki ismeri ezt a típust, tudna tanácsot adni, szabad-e megvenni? Láttuk élőben, nem tűnt rossznak, azóta meg még olcsóbb is lett (gondolom valami kifutó típus).
Elromlott az egyik huszonéves hűtőnk, a másik is hasonló korú, és 5 tagú a család. Szeretnénk egy, méretesebb hűtővel megoldani, ezért is volt szimpatikus. Meg persze van néhány olyan funkciója, amit hírből sem ismertünk, is hasznosnak tűnik.
Minden tanácsot szívesen fogadok és előre meg is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Használt profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest