- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabadon állót veszel? Nekem is az van (egy régi Zanussi ZCV550G1WA).1 db villásdugó amit bedugsz a falba és kész (megy az egész szerkezet, fent / lent semmit nem kell villanyszerelni)
-
Mielőtt átolvastam a hőmérsékletről szóló diskurzust, 7 és -15-re állítottam. A 7 fok az ideális sör hőmérséklete, a -15 meg már k.rva hideg télen
Egyébként elég fasza hűtő, úgy működik mint a klímák - fúja befele a hideget több ponton. Ajtó zárás után hallani, h indítja a befúvást
-
válasz
totron #85139 üzenetére
Ma hozzák az újat (samsung, ez már olyan okos, h beszélni is fog szerintem
) és elméletben viszik a beko-t 15ért (ennyivel volt olcsóbb az új). Ha megfelelőnek találják persze, amire nem veszek mérget. Ha meg nem tetszik nekik akkor marad, a műhelyben jó lesz sört hűteni. Meg már ügye beleöltem a rengeteg pénzt az alkatrészekbe (~11k
) szóval nem akarom veszni hagyni
-
Sziasztok!
Vennem kellett új hűtőt mert a régi (9 éves Beko) feladta harcot. Nem vagyok az a kidobom a javítható dolgokat ember, ezért próbálkozom a beko generálozásával.
A tünetek:
- nem hűt, túl hűt (tettem be a "sima" hűtő részbe egy digit hűmérőt és 0-20 fokokat is láttam már
Próbálkozások:
- kicseréltem a kompresszoron a indító kondit (mert volt, h a kompresszor se akart elindulni). Most megy.
- kapott új termosztátot. hát én nem tudom, ennek, h kellene működnie de ha tekergetem nem kapcsol (kattan) sehol, ugyanúgy jár benne a motor / vagy nem járHa odatekerem 5-ösre lefagy az egész felső rész, 1-esen meg 16 fok van benne.
- a termosztát érzékelőjét ledugtam ameddig tudtam de így is maradt fent ~15 cm azt a termosztátházban szépen el tudtam rendezni. Lehet lentebb kellene tolni azt az érzékelőt?írtam a cégnek ahonnan a termosztátot rendeltem, azt tanácsolták keressek fel egy szervízt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest