- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mielőtt átolvastam a hőmérsékletről szóló diskurzust, 7 és -15-re állítottam. A 7 fok az ideális sör hőmérséklete, a -15 meg már k.rva hideg télen
Egyébként elég fasza hűtő, úgy működik mint a klímák - fúja befele a hideget több ponton. Ajtó zárás után hallani, h indítja a befúvást
-
válasz
totron #85139 üzenetére
Ma hozzák az újat (samsung, ez már olyan okos, h beszélni is fog szerintem
) és elméletben viszik a beko-t 15ért (ennyivel volt olcsóbb az új). Ha megfelelőnek találják persze, amire nem veszek mérget. Ha meg nem tetszik nekik akkor marad, a műhelyben jó lesz sört hűteni. Meg már ügye beleöltem a rengeteg pénzt az alkatrészekbe (~11k
) szóval nem akarom veszni hagyni
-
Sziasztok!
Vennem kellett új hűtőt mert a régi (9 éves Beko) feladta harcot. Nem vagyok az a kidobom a javítható dolgokat ember, ezért próbálkozom a beko generálozásával.
A tünetek:
- nem hűt, túl hűt (tettem be a "sima" hűtő részbe egy digit hűmérőt és 0-20 fokokat is láttam már
Próbálkozások:
- kicseréltem a kompresszoron a indító kondit (mert volt, h a kompresszor se akart elindulni). Most megy.
- kapott új termosztátot. hát én nem tudom, ennek, h kellene működnie de ha tekergetem nem kapcsol (kattan) sehol, ugyanúgy jár benne a motor / vagy nem járHa odatekerem 5-ösre lefagy az egész felső rész, 1-esen meg 16 fok van benne.
- a termosztát érzékelőjét ledugtam ameddig tudtam de így is maradt fent ~15 cm azt a termosztátházban szépen el tudtam rendezni. Lehet lentebb kellene tolni azt az érzékelőt?írtam a cégnek ahonnan a termosztátot rendeltem, azt tanácsolták keressek fel egy szervízt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest