- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgocska
tag
Sziasztok whirlpool mosogatógépnél az a hiba jött elő hogy mosogatás közben egyszer csak az idő nem megy tovább meg áll Mondjuk 32 percnél közbe dolgozik tovább de az idő nem csökken.es most még az is hozzá jött ma este hogy ilyenkor szivattyuzas után ki nyitottam az ajtót és a kapszula még a helyén volt nem olvadt el szerintetek mi lehet a baj?
-
gorgocska
tag
Srácok miért van az hogy egy adott hütő tipúsbol az inox-os kb 10.000 ft al olcsobb mint a sima fehér?
-
gorgocska
tag
sziasztok Karácsonyra vettem ezt a hötőt Samsung RB34T670DSA/EF Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény ,meg jött hagytam állni 16 órát utána vizbe állitottam majd be dugtam ,és az a gondom hogy nagyon sokat megy a hütö egyfolytába 1-1,5 órát és közbe nagyon keveset áll le akkor is max 1 óra után ujra bekapcsol.a másik bajom gogy nagyon hangos az első nap azt hittem elmulik de ez nem akar már idegesitő főleg éjszaka.
tud valaki valami okosságot mondani.
a hütő rész 6 a fagyasztó -16 ra van be állítva,köszi a segitséget és kellemes ünnepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest