- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
katsi
tag
válasz
#73959936 #67383 üzenetére
Koszi szepen! Nem feltetlenul ezt akarom megvenni, csak szembetuno volt, hogy ennek ilyen magas az ara, es hogy mit tudhat a tobbi gephez kepest, amik 100-zal olcsobbak. A Dyson porszivonal pl nem bantam meg a magasabb arat, azt imadom. De mosogepben milyen feature az, ami miatt ennyibe kerul? A beepithetoseg? A magassaga? Ezzal kapcsolatban probalok tanacsot, tapasztalatot keresni, hatha van itt olyan forumozo, aki jobban kepben van a mosogepekkel kapcsolatban es tud mondani valamit.
-
katsi
tag
Sziasztok!
Mi a velemenyetek az AEG L8FBE48SI eloltoltos mosogeprol?
3+3 ev garanciat adnak hozza, ha regisztralok akkor a motorra 10 evet.84 cm magas helyunk van, ez 82 cm, szoval ELVILEG befer ez a 73,5 kilos joszag a neki szant helyre. A gyarto megirta, hogy nem muszaj beepiteni, szabadonallokent is hasznalhato - mi igy fogjuk.
264.900 forintba kerul. Kisse
sokallom egy mosogepert ennyit kiadni, mert lattam itt a forumban, hogy masok kb feleennyiert talaltak gepet maguknak. Nalunk az a problema, hogy a hely korlatozott.
A specifikaciokat megneztem, de nem ertem, miert kerul ez ennyibe.
Ha tudtok ajanlani mas alternativat (szikkaszto nelkul - lesz kulon szaritogepunk), vagy tudtok segiteni miben tud ez annyit, hogy megerje a felar, nagyon hálás lennék érte! -
katsi
tag
válasz
garage112 #66871 üzenetére
Szia!
Keret fölött van ugyan, de 99.990 a Dysonnál a V8 Total Clean.
Jo par het kutatas utan vegul V10-est vettem, de a V8 volt a kiszemelt. Tesztek szerint sok kulonbseg nincs, a V10-nek nagyobb a tartalya es low poweren tovabb birja az akku egy feltoltessel.
Brutalisan jo porszivo, annyi cuccot kiszed az 5-6 eves zsinoros porszivo utan a szonyegbol, padlorol hogy el se hittem. Ujabb fel tartaly port.
Ami durva hogy egyszer eleg atmenni a feluleten vele, nem kell elore-hatra tologatni, mert elsore felszedett nalam mindent. Emiatt percek alatt vegzek egy nagy szonyeggel.
Csak ajanlani tudom, nalam bizonyitott a gyarto a V10-es porszivojaval.Szerk: a hajakat.. uristen, a hosszu hajszalakat soha tobbe nem kell koromkefevel osszeszedni a porszivozas utan a szonyegbol, mert ez az osszeset felszedte es vagy betolta a tartalyaba vagy feltekerte a kefes fejre, amirol a porszivozas vegen kisolloval konnyen le lehet vagni oket.
-
katsi
tag
válasz
axlfsi #66575 üzenetére
Uhh ez jó ár! Elgondolkodtató!
Azt tudja valaki, hogy technikailag mi a különbség a V8 és a V15 között?
Azt tudom, hogy nincs lézer és porszámláló a V8-ban, "csak" 40 percig bírja egy feltöltéssel, meg hogy nem cserélhető az akku, no de takarítás szempontjából hatékonyságban megegyeznek?
A V8 is képes arra, hogy két hosszú hajú ember után is felszedje a hajszálakat, ne tolja maga előtt? -
katsi
tag
válasz
Csabroncka #66537 üzenetére
Megerősítem, az azbeszt nem játék.
Ne nyúljatok hozzá, sehogy, se kesztyűben, se orvosi maszkban, mert nincs garancia rá, hogy nem szívja be az ember a rostot. Úgy betokosodik a tüdőbe, hogy 15-20 év múlva rák lesz a vége.
Ezt sajnos annakidején, amikor ezerszámra gyártották a szürke hullámpalát és használták ezt az anyagot panellakások alagsorának, tetőinek szigetelésére még nem tudták. Amikor megvettem a lakásom, direkt olyat kerestem, ahol az azbeszt soha nem volt jelen. Ez az anyag bár kiváló hőszigetelő, egy igazi csendes gyilkos.. -
katsi
tag
válasz
OPiiPO #66432 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, tapasztalatokat a glettpor kérdésben, meg is vettem ma a Karcher WD3-at (26k volt a hárombetűs barkácsáruházban), fel is szedte amit tudott, nem nyekkent meg, a felújítás idejére jónak tűnik!
Maradt még finom por a laminált padlón, de lehet, hogy csak én voltam kezdő - vagy egy felmosással kell majd végleg eltüntenti.
Ehhez is létezik turbókefe, amivel hatékonyabb tud lenni? Érdemes így "turbózni" egy ilyen gépet vagy miután vége a felújításnak, "lakossági" használatra inkább egy Miele/Dyson/bármilyen "házi" porszívó?
-
katsi
tag
Köszi! Akkor ilyen célra én is veszek egy WD3-at.
A kolléga Dyson V15 élménybeszámolója most elbizonytalanított, főleg a régi porszívója utáni összeszedett porral kapcsolatban (az a kép durva..), hogy nem-e lenne jobb a Miele C3 helyett inkább egy V15. Keretbe, hosszútávra tervezve beleférne az is. 60 m^2 a lakás.
De mi van, ha a Miele is ugyanolyan hatékony szívásban, mint Dyson V15, "csak" annyi, hogy a Miele hagyományos kivitelű, nagyobb kasztnijú eszköz?
Erről van valakinek tapasztalata?
-
katsi
tag
Sziasztok!
Ma fogok venni egy Miele C3 Powerline Cat & Dog porszívót.
Az első bevetése (a sima fejjel) két szoba felújítása során a falcsiszoláskor földre hullott finom glettpor felszippantása lenne.
A darabosabb részeket felsöpröm előtte.Szerintetek..
Tönkreteheti-e ez a finom por a porszívót vagy túlparázom, kb erre való, essek neki nyugodtan? -
katsi
tag
Sziasztok!
Porszívót szeretnék vásárolni, mi most szerintetek a best buy?
Kivitelben a klasszik gurulós és a modern, akksis "kézi" porszívó egyaránt szóba jöhet. Előny, ha van erőteljes fújó funkció is (a szgépbe néha befújnék vele), és persze szívjon is rendesen, ne csak tologassa maga előtt a koszt. Ha van ilyen picit kefés fej a nehezen hozzáférhető helyekhez (itt most nem a toronyhűtő alatti memóriákra gondolok
, hanem pl asztalláb körül, mögött), az szuper lenne.
A keret 100-120k-ig bármi lehet, hosszútávra tervezek vele. Sok gari szintén előny.
Heti 1-2x lesz használva felszippantani a kb 60 m^2-es lakásban a port, leesett morzsát, 2 emberről lehulló hosszú hajszálakat (hiába a remdszeres hajkefe, fésülködés, mindenhol ott lesznek..).
Márka mindegy, a lényeg a megbízhatóság.
Előre is köszönöm! -
katsi
tag
Sziasztok!
Írták itt a topicban többen is a Bauknecht MW 49 SL mikrosütőt.
Jó ajánlatnak tűnik 35-ért.Tőlük szeretném megkérdezni, hogy ennek magyar vagy legalább angol nyelvű menüje van, igaz? Sajnos nem tudok annyira németül.
Másik kérdésem pedig a pizzasütéshez kapcsolódik: meg tudom-e benne ugyanolyan ropogósra, aranybarnára sütni a házi pizzatésztámat - beleértve a szélét is - mint egy villanysütőben max hőfokon (kb 200 fok)?
Tudom, a kemence lenne az igazi ehhez, de sajnos nincs se kert, se hely neki a lakásban.
Ha pizzára ez a mikrosütő esetleg nem is lenne ideális, tudtok ajánlani olyan
lakosságipizzasütőt, ami ki tudná váltani a villanysütőt, tehát tudnék benne lasagnet és más egyebet is sütni, esetleg el tudnánk érni vele a 400 fokot is?
A keret erre kb 60-100k lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Fényszóró polirozás Veresegyházról az ön otthonánál
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest