-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas1
addikt
válasz
Donki Hóte #60105 üzenetére
Szép a konyha, és irigylem a méretét!
És van már vele tapasztalatotok? Nekünk is külön helyen lesz a sütő és a lap, a márkával kiegyeznék, a kezelőszervek és a kinézet miatt gondoltam 1 márkára. Ami lényegesebb, az mikró és a sütő, mert az ugyanúgy, mint nálatok, nálunk is egymás felett lesz.
Ma szerintem mágnes tesztet csinálok, aztán meglátjuk. Van Tefal, Thomas, WMF szettünk is, ezek szerintem mind indukciósok is, csak a kommerszebb edényeinket nem tudom...
-
Thomas1
addikt
Köszönöm szépen!
Nézegettem én is indukciósokat, annyival nem dobja meg az árat, igazából lehet, hogy az lesz.
Közben találtam jó áron Electrolux szettet, + Bosch mosogatógépet. 500.000 alatt lenne kompletten minden, és ez indukciós.
Ami ennél is olcsóbb lenne, az a Gorenje. Mosógépünk és szárítógépünk Gorenje, tökéletesen meg vagyunk vele elégedve, de konyhai cuccokban nem tudom mennyire vannak otthon.
Tapasztalat?GORENJE BO 735 E20X beépíthető sütő
GORENJE IT 640 BSC beépíthető indukciós főzőlapKöszönöm!
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Konyha felújítás előtt állunk.
Szinte mindenből szeretnék újat venni, és beépíthetőre lenne szükségem.
A jelenlegi "gépparkból" csak a sütő+lap a beépített.Amire szükségünk lenne:
-sütő
-kerámia főzőlap (nem indukciós)
-mosogatógép
-mikró
-hűtőMinderre kb. 500-550k-t szánnék, ha olcsóbban megúszom, akkor annak örülnék.
Bosch cuccokat néztem, szimpatikusak. Főleg a Media-ban a szett ajánlatuk.
Viszont a mikro horror áron van. Bosch beépíthető mikró, ami többé-kevésbé illene a többi inox szetthez színben, 115.000 Ft-tól kezdődik. Szerintem ez irreálisan sok érte.
AEG MSB2547D-M beépíthető lenne 75k körül. Ennyit még adnék érte.
Tudom, hogy a Bosch-AEG-Siemens "egy cég", de vajon mennyire üthetnek el színben?Hűtőből Electrolux vagy Bosch kombinált hűtő a kiszemelt, mindegyik alul fagyasztós, 180 cm körüli magassággal.
A kérdésem az lenne, hogy Ti milyen márkákat javasolnátok.
Szeretném, hogy a sütő + főzőlap + mikró egy márka legyen, mert a szín és a design szempontjából ez nem mindegy.
A mosogató és a hűtő teljesen beépített lesz, nincs ekkora jelentősége az azonos márkának, csak jó legyen.
A mosogatógépnél annyi, hogy 12 terítékest szeretnék, jelenleg is ez van, megszoktuk.Bocsánat a hosszú kommentért, de talán így pontosabban leírtam mindent.
Köszönöm a válaszaitokat!
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy lecseréljük a mosógépünk, kiszolgálta az árát.
Viszont szárítógépet is szeretnénk, egymásra pakolva, kerettel. Hőszivattyús megoldást szeretnénk.
A keret 250-300 kHUF között lenne, ennyit szánok rá. Ha szükséges mehetünk feljebb, de remélem ennyiből is kihozható.
Párom és én és 7 éves kislányunk részére lenne, heti 6-7 mosás van általában. Nagyon sok esetben gyorsmosással, enyhén szennyezett ruhákkal.
Márka igazából mindegy, persze megbízhatóbb és több garival rendelkező előnyben lenne.
Fogyasztás lényegesebb tényező, ez miatt is a hőszivattyús a befutó.
Milyen márkát, és típust tanácsoltok ebben az árkategóriában? És milyen összeépítő keretet javasoltok?
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Thomas1
addikt
válasz
peppe79 #34417 üzenetére
Sziasztok!
Mosó-szárítógépet szeretnék venni.
Nincs nagyon hely különálló szárítógépnek és a jelenlegi Whirlpool mosógépünk el is kezdett rozsdásodni.Az elvárások:
- 200k körüli keretösszeg
- viszonylag alacsonyabb fogyasztás (hőszivattyús?)
- 6-7 kg-os töltet
- márka igazából lényegtelen, gari legyen rá
- gyorsmosás
- szekrényszáraz programVan egyáltalán élhető alternatíva, vagy inkább próbáljak meg bezsúfolni egy különálló hőszivattyús szárítót?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Thomas1
addikt
válasz
Dluinet #4736 üzenetére
Igen, és ráadásul most is valamelyik képen látok, a másikon meg nem. Ezért néztem meg ebben a katalógusban, és itt a 624-eshez nem írtak.
Így marad a 620.Köszönöm azért a segítséget.
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Elromlott az előző kávéfőzőnk, ezért kinéztem egy Szarvasi 624-es főzőt.
Annyi lenne a kérdésem, hogy ezen van tejhabosító? Mert valahol írják, valahol nem.
A képeken is valamelyiken látszódik, valahol nem.Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Welock Touch 51
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged