- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
Tudok csak szárítást indítani. Ekkor meg kell adnom, hogy milyen ruhákat szárítok. Tehát arra a mosási programra kell fordítanom a tekerőt amilyen anyagú ruhák vannak behelyezve a gépbe. Ezután inaktívvá tenni a mosás üzemmódot, és csak a szárítás üzemmód marad aktív. Majd vagy automatikus szárítást tudok választani az előbb leírt három fokozattal, vagy idővezéreltet ahol egy kicsit lehet játszani a szárítási idővel.
Mást sajnos nem látok. Akkor lehet marad a vevőszolgálat. -
cross56
senior tag
Most megnéztem azokat a ruhákat ami nem ment össze, elég sok ruhán az a címke található, hogy nem szabad gépben szárítani. Gondolom ettől függetlenül ezeknek még is az anyaga jobb lehet mint azoké amik összementek.
Egyébként 2 db farmer ment össze nagyon durván és egy pamut felső.
Tehát ha csinálok egy sima mosást Denim programmal, majd ezután egy külön szárítást egy olyan programmal ahol beállítható a vasaló száraz szárítás. Akkor már jobb lehet a dolog?Gömbike: Mint írtam panellakásban élek, itt egyszerűen nincs hely két külön gépnek. Még a gardrobba sem.
-
cross56
senior tag
válasz
ribarszki #56967 üzenetére
Összvér is, meg nem is hőszivattyús. Akkor sajnos tanácstalan vagyok.
A legtöbb ruha nem ment össze, csak pár darab. De ezek után így kissé félek tőle.Mi történik akkor ha farmerokhoz is valami pamut programot használok és ott beállítom, hogy vasaló szárazra szárítsa csak? Na meg mondjuk 1600-as centrit.
-
cross56
senior tag
Tudom tudom. De mivel panelban élek, és elég kellemetlen mindig a radiátoron szárítani a ruhákat, amitől bepállik az egész szoba így érdemesnek találtam beruházni egy ilyen gépre.
Egyébként közben olvasgattam, és azok a ruhák amik összementek olyan címkével voltak ellátva amin az áll, hogy nem lehet őket gépben szárítani. Ezt sajnos eddig nem néztem. Mostantól fogom.
A ruhák szagtalanságának a szárítás lehet az oka? -
cross56
senior tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy Electrolux EW7W361S mosó-szárítógépet.
Tegnap előtt pamut ruhákat mostam és szárítottam, azokkal azon kívül, hogy nem lett illatuk nem volt baj.
Ma farmereket mostam ki. Kiválasztottam a Demim programot és azt is, hogy szárítsa meg. Ehhez a programhoz automatikusan szekrény száraz programot állít be, ezt azt hiszem még extra szárazra tudtam volna állítani.
Így mosással és szárítással 4 óra volt mire megcsinálta.
A ruháknak ismét nem volt illatuk, és egy-két ruha úgy összement, hogy még egy 10 évesre is kicsi lenne.Mit ronthattam el?
Papíron mindent úgy csináltam ahogy a használati útmutató is írta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest