- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
PishT
tag
Ezek szerint mostanában nem vett hűtőt senki, így Samsung RB38T675DSA/EF
lett rendelve. Jó áron van most eMagon -
PishT
tag
válasz
Begbiebike #65613 üzenetére
Amiket linkeltél Series 4 - 7kg, Series 6 - 9 kg ruhát bír. Ezért lehet főleg a nagy árkülönbség. Érdemes azonos kapacitásút összehasonlítani, én fogyasztási adatokban láttam az előnyét a a Series 6-nak és rövidebbek a programok is.
Series 6-osom van, Home connect kicsit hiányzik. esetleges hibakódoknál egyből látnám mi baja. +későbbi otthonokosításban is segíthetne -
PishT
tag
Sziasztok!
Alulfagyasztós kombi hűtőt keresek, 60cm széleset.
200cm+ magasságú, a nagyobb hűtőtérfogat reményében.
kijelzője legalább legyen,nem baj ha nem "okos"
<200k-ig
pl? : [link]
Köszi! -
PishT
tag
Sziasztok!
Ariston Velis Evo Plus bojlerem van, ami kijelzi, hogy mennyi idő alatt fűti fel a vizet a kívánt hőfokra.
Azt vettem észre,hogy (~óraállítás óta?) sokkal több időt ír ki felfűtési időre,mint amennyi ideig tart valójában. 50perc helyett 3-4óra. Úgy tűnik működik a bojler és szerencsére nem eddig tart, de azért zavaró. Találkozott vki hasonlóval? mi a megoldás?köszönöm!
-
PishT
tag
válasz
polonic #57189 üzenetére
1 hónapja kerestem ilyet, és ezt választottam.
Márkát ugyan nem ismertem korábban,de van rá 2év gari, és nem is kicsi (de 9000huf alatt volt akkor). Eddig teszi a dolgát. -
PishT
tag
Sziasztok!
Hőszivattyús szárítógép dilemmám:
180e A++ mind a kettő
[Bosch] , mert Bosch.. vagy
Electrolux, az inverteres motorja miatt,amire van 10év garancia?
vagy más tipp? kb 180e a plafon is. Köszönöm!! -
PishT
tag
Az ecetet valamilyen alkoholszármazékból állítják elő. Alkohol tartalma nincs már, de visszamaradhatnak olyan anyagok, ami magasabb hő hatására alkohol/(cukor)-ként viselkedhet.. Érzékenyebb gépekben ezért nem ajánlotta szerelő. pl vízforralónál nagyon jó az ecet is,mert az könnyen megtisztítható a vízkőoldás után
-
PishT
tag
válasz
Narxis #17931 üzenetére
Szia!
Kevésbé éri meg véleményem szerint az a vízszűrő a tartályba. (Jó lenne persze.) A használatát meg nem kötelezheti a szerviz sem, max a gép rendszeres karbantartást. (gyárilag adták amúgy hozzá ezt a szűrőt?)
Én a kicsit kisebb, de vízpumpás kávéfőzőmnek Brita kancsón szűröm le a csapvizet. Ugyanaz az elve és eredménye szerintem. Egy kávéfőzős-szűrő árán lehet venni már ilyen kancsókat. A szűrőbetétjét ennek is 2-3havonta kell cserélni, de 5-6000ért 3-4db-ot adnak.
Amikor meg jelez a gép,hogy szerinte már aktuális a vízkőtelenítés, a leírásában kell lennie, hogy mik a lépések, de többnyire a forróvíz(+gőz) kifolyóján keresztül kell szakaszosan átmosni a gépet, egy tartály vízben feloldott vízkőoldó porral/folyadékkal. De házilag lehet használni citromsavat is!(ecetet semmiképp se, mert egy szervizestől tudom, hogy az több kárt tehet a gépben, szelepeket, tömítéseket tönkreteheti.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik