-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
sza.sa
tag
válasz
littlejohnny #17699 üzenetére
Szia!
nekem ilyen van: [link]Tapasztalat teljesen jó, elég halk, rendesen elmosogat. Elégedett vagyok vele... (mikor vettem még jóval olcsóbb volt...)
-
sza.sa
tag
Sziasztok!
Akinek gáz főzőlapja van:
Be lett kötve a CATA GI 631 főzőlapom, mágnesszeleppel, úgy ahogy kell a gázszabályzat szerint.. Viszont azt vettem észre, ha be van gyújtva egy égőfej, és mondjuk valamiért lekapcsol a mágnesszelep (pl pillanatnyi áramszünet, vagy a páraelszívót ki-be kapcsolom), akkor ugye elalszik a láng, de ha visszajön a gáz, akkor jön simán az égőből...Mondjuk nem sokáig próbáltam, de 2-3 másodpercen keresztül simán ömlik. Akkor már elzártam inkább kézzel...
Hogy van ez? Nem kellene a főzőlapnak elzárnia a gázt, ha nem ég a láng? Agy egy áramszünet esetén simán felrobban a ház... Vagy több idő kell, hogy lehűljön a thermo elem? Ha begyújtás után 2-3 másodperccel kapcsolom le a gázt és vissza, akkor elzár a biztonsági szelep... -
sza.sa
tag
válasz
runner 125 #11382 üzenetére
Jól néz ki a kohyhád, hasonló színösszeállítás lesz a miénk is (mocsári ciprus front - világos munkalap).
Lehet akkor adok egy esély a Bosch-nak mosogatógépben, már ha épp lesz jó vétel, ha aktuális lesz.Sütőből Electrolucx lett, nekik tényleg ujjlenyomatmentes a felületük, igaz nem nemesacél, csak hasonlít rá.
Főzőlapból Whirlpoolban láttam ujjlenyomatmentest, iXelium néven futnak, de az ára dupla mint a sima
-
sza.sa
tag
Akinek van Bosch innoxháztartási gépe (mosogatógép, sütő):
Mennyire ujjlenyomatos az innox felülete? Áruházakban néztem Bosch-t, de elrettentett hogy mennyire gyűjti az ujjlenyomatokat, tiszta foltos volt. Vajon az átlagos napi konyhai használatban is így meglátszik?
(félig integrált mosogatógépet néztem, ezért kérdezem...) -
sza.sa
tag
Mi is idénre tervezzük a felújítást, ezeket a gépeket választottam végül az olcsóbb, de márkás kategóriában:
- Electrolux EOB3450AAX sütő (nagy sütőtér, teleszkópos sín, ujjlenyomatmentes)
- CATA TF-2003/60 őáraelszívó (viszonylag csendes, állítólag a Cata az egyik legjobb)A hűtőnk még bírja, a főzőlapunk meg gázos lesz...
-
sza.sa
tag
válasz
PindurAnna #11335 üzenetére
Nem, van olyan ruhám, amit simán fel tudok venni utána, mert annyira nem kéri a vasalást.
A,úgy persze a legtöbb ruhán látszik, hogy nem vasalt, de inkább nagyon kicsi gyűrődések látszanak, de azok se élesen.
Mi csak szekrény szárazra szoktuk szárítani kb. 1-1,5 óra alatt meg is szárít egy adagot. -
sza.sa
tag
válasz
ngabor2 #11321 üzenetére
Nekünk ilyen Electrolux van:
EDP2074GW3
Ez a program vége után még max 30 percig időnként megforgatja a dobot. -
sza.sa
tag
Ha már mosogatógép. Beépíthetőt beépíthetőt keresek, külső kezelőpanelest. Ár a 100k környéke.
Egy Elux volt kinézve de az megszűntMost 2 találtam, ami megfelelne:
- Beko DSN 6841 FX[link]
- AEG F50502IM0 [link]AEG-re sajna csak 1 év garancia van, Beko-ra 2... Fogyasztásra, zajra még jobb is mint az AEG.
Hűtőből már van családban Beko, gond nincs vele... Vélemény? -
sza.sa
tag
Sziasztok!
A Hajdú felültöltős mosógépekkel találkozott már valaki? Ismerősöm nézett ki Hajdút, de alig lehet kapni valahol, ráadásul drágább, mint egy Whirlpool pl.... -
sza.sa
tag
válasz
Mercutio_ #10851 üzenetére
Nem tudom mi alapján megy hogy honnan szállítják, de oldalt le lehet szűrni hogy eMag vagy eBolt a szállító... Eddig amiket néztem eBoltos termékek mind magyar márkaképviseleti garanciával voltak.
De futottam már bele munkám folyamán olyan termékbe, amit itthon hivatalosan nem is forgalmaznak, csak a környező országokból hordják be... -
sza.sa
tag
Sziasztok!
Leendő konyhánkba keresek beépíthető gépeket. Milyen márkákat nézegessek?- gázfőzőlap (egyszerű, elől gombos)
- elektromos sütő (nagy sütőtér, teleszkópos sín)
- mosogatógépVajon a gázfőzőlap alá be lehet építeni a mosogatógépet? Egyáltalán befér-e a standard pultba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged