- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgergo1984
csendes tag
...akkor már csak az a kérdés, hogy álló akksis porszívó 60e ft körül mit javasoltok? Tudom, hogy a dyson az isten, de ennyi a keret.
-
bgergo1984
csendes tag
3 tag, hamarosan 4. minden nap megy a mosógép, mosogató 2 naponta
eddig elux mosógép volt és még megy is az albérlőknél, most LG van mosógép, LG hűtő van. Kicsit több mint fél évesek, az LG nofrost, és szerintem többet "dolgozik" az utóbbi hónapban, de lehet a meleg miatt. Eddig kerültem a whirpool-t, de most bepróbálom vélhetően
-
bgergo1984
csendes tag
A whirpool mosógéptől nagyon óva intett minden szerelő, illetve mikor aktuális volt még itt is rossz híre volt. Talán a mosogatógépről is hasonlót olvastam, de lehet rosszul emlékszem. A HYGIENISK-et néztem ki egyébként, a medelsor 45cm, és 60-ra van szükségünk. Vélhetően marad ez a hygienisk, főzőlapból pedig whirpool lesz szerintem, mert valahogy AEG-Elektrolux vonalon nem találtam most tetszetőset.
-
bgergo1984
csendes tag
Sziasztok,
IKEA METHOD konyhaszekrénybe mennyire problémás más gyártó főzőlapját, és mosogatógépét beszerelni? Először IKEA-sat szerettem volna a gari miatt, de most vagy nincs készleten, vagy rosszakat olvasok róla stb.
Ugyanitt milyen főzőlapot ~120e körül (lehetőleg 3fázisút) és mosogatógépet ~160e körül ajánlotok?
+ ~60e ft-os állóporszívó katagóriában még mindig a xiaomi c1, vagy van valami ujabb nyerő?
Köszönöm előre!
-
bgergo1984
csendes tag
Sziasztok. Erősen gondolkodok egy xiaomi 1c-n, vagy a hasonló nevű-kódú kézi porszívón (SKV4060GL). Olvastam amit lehetett itt a forum-on is, viszont van egy lehet, hogy hülye de számomra nem egyértelmű kérdés:
Nedvesebb állagú dolgokat lehet ezekkel a porszívókkal felszívni? Kisgyerek van, széttobál mindent a járólapra kaja közben. Banám, szendvics, májkérm. Elsősorban erre kellene, kaja után a kőről gyorsan feltakarítani.
köszi előre is, -
bgergo1984
csendes tag
válasz
szabonagyur #57391 üzenetére
Szia,
Csütörtök óta megy a Trotec ttk 68e (ez kinéz valahogy) kb 90 nm, nagyjából egybenyitott légtér, földszintes családi ház. Csütörtök óta nappal megy, de érezhető a különbség! A hálóban (16 nm) kiszáradtak a ruhák, a paplan, a bútorok ami eddig érzésre nyirkosabb volt. A nyugalmi páratárártalom 65-ről, 60 alá ment, ami ilyen rövid idő alatt, ekkora géppel, ekkora légtérben nagy dolog. Reggelre sem vagyunk már 70 felett, úgy, hogy éjjel nem megy. Remélem tartja a tendenciát és nem kell, hogy menjen egész nap, de gyanus, hogy lesz még meló a párával.
Arra készülj fel, hogy ami működik, ami ér valamit az hangos! Másik fórumon a Trotec-ben bízik mindenki, ezért lett az.ps. Ha van lehetőséged akkor hővisszanyerős szellőztetőn is gondolkodj el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest