- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
guftabi96 #90566 üzenetére
Szia!
Szerintem ne nézegess semmit. Gondolom garancia van még rá. Jelezd az Electroluxnak, oldják meg.
Mondjuk ahogy a képen kinéz a gép, csúnyán odaverhették valahova. Én lehet, hogy ragaszkodnék a cseréhez, mert az ütődéstől kb. bármi baja lehet, akár olyan is, ami csak gari idő után jön elő.
Ha nagyon elzárkóznak, akkor békéltető testület. A törött alkatrészt garanciában cserélték? Elismerték, hogy szállításkor sérült?
Elnézést, nem olvastam vissza részletesen vissza a történetet. -
guftabi96
addikt
válasz
guftabi96 #89359 üzenetére
Nos nem nagyon akar véget érni a kálváriám ezzel a törött szárítógéppel.
"Meg lett javítva", de elég körülményes volt, a kommunikáció se volt egyértelmű az Electrolux részéről, amit ők is elismertek, ezért kaptam kompenzációt (de ez se annyit, mint amennyit ők mondtak és direkt megadtam a banki adataimat, hogy oda jöjjön a pénz, erre visszafordították a vásárláskor használt, azóta már megszűnt számlámra, ami miatt 2x is mehettem bankba...)
Na, de a lényeg. A hétvégén megtörtént a beköltözés és a gép nem működik. Csak forog órákig a vizes ruhákkal, az idő alig akar lejjebb menni. A vízgyűjtő tartályban egy-két csepp víz maximum, a ruhák valamennyire melegek, de tiszta víz az egész ugyan úgy.
Többször is próbálkoztunk, az eredmény ugyan az.Mit nézzek meg esetleg rajta?
(hőszivattyús Electrolux) -
BBéci
legenda
válasz
guftabi96 #89359 üzenetére
Késő bánat, de akkor is leírom: alapszabály, hogy minden megvásárolt terméket azonnal, alaposan meg kell vizsgálni!
Karácsonyra kaptam egy darts táblát, ami egy héttel korábban érkezett. Csak 33000 forintba került, mégis első dolgom volt kibontani és szemrevételezni. Egy drága műszaki cikket pláne nem tennék el kibontatlanul.
Sőt, űgynevezett kibontási videót is szoktam készíteni, amin látható lenne a doboz tartalmának esetleges sérülése. -
guftabi96
addikt
válasz
guftabi96 #88185 üzenetére
Látom nem volt teljes az egyetértés
Mosógépből, szárítógépből, porszívóból Electroluxot kuponoztam.
Hűtőből egy Samsungot sikerült jó áron megcsípni, majd kiderül milyen lesz.A mosogatógép maradt csak, amivel dilemmában vagyok.
Az erre a körre szánt keret egyre inkább a végét járja. Mennyire szabad valami olcsóbb kínai/török rettenetet venni?
Ahogy látom a a Mideákra/Teslákra 5 év garancia van (kérdés, hogy ez ér-e valamit), esetleg valamilyen csodás Beko, Candy?
Szeretném 150 alá beszorítani, ha lehetséges, Teslából láttam olyat, ami szimpatikus, kérdés hogy jó-e egyáltalán valamire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest