- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #89004 üzenetére
Közben jelentősen megemelték a linkelt porzsák árát, úgyhogy már nem annyi az ára, mint amennyit írtam. Igazából abban sem vagyok biztos, hogy jó lenne-e ez a porzsák a porszívómba, mert szerintem ez 4,5 literes, és csak ekkora porzsákokat találtam hozzá, több különböző típusszámmal, legalábbis sehol sem láttam kiírva 3 literest. Egy 4,5 literes porzsákot bele lehet egyáltalán tenni egy 3 literes porszívóba? Hát, igen, ez a drága porzsák a gyengéje és az erőssége is egyben a Rowentáknak, köszönhetően a rengeteg utángyártottnak. Nagyon kell figyelni, hogy milyet vesz az ember az adott típushoz, és hogy ne legyen utángyártott, mert az nem biztos, hogy passzolni fog, és nem igazán könnyítik meg az ember dolgát, bár végül is ki tudtam nyomozni reggelre, hogy milyen számú porzsákok (van belőlük 4-5 különböző számú változat is, sima, illatosított, szagmentes) valók a géphez, de ráment az egész éjszakám, és egy 3 literes porzsákot sem találtam hozzá. 45 ezertől lehet már kapni 4,5 literes Rowentát is (RO4931EA), ha valaki biztosra akar menni porzsák ügyben, persze az súlyosabb lesz, vagy vegyen egy Electroluxot olcsó S-bag porzsákkal. De a 4,5 literes Rowentához is könnyű eredeti Hygiene+-t venni, az utángyártottakat már a képről is fel lehet ismerni, nincs rajtuk a Hygiene+ felirat és nem is lyuggatottak. Sajnos az eredetiek drágák, de garantáltan nem engednek vissza semmi port, és legalább fél évig cserélni sem kell őket. Az S-baget nem tudom, hogy milyen gyakran kell cserélni. Ugye porzsákot csak akkor kell cserélni, ha gyengült a szívóerő, vagy szokatlan zajt hallunk, addig felesleges.
#89005Thduil
Szerintem a mosogatógép eleve nem egy szükséges dolog, de ti tudjátok.
Sokszor több a baj vele, mint a haszon. Arról nem is beszélve, hogy nem is egészséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Windows 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Filmvilág
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anime filmek és sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő