Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ezustroka

tag

Sziasztok!

Két kérdésem lenne.

Az első, hogy pár hónapja vettünk egy Bosch szárítógépet. Nagyon szeretem, annyira jó, hogy nem foglalja a sok száradó ruha a nagy helyet, meg hogy így télen is elindíthatm egymás után sorban a mosásokat, nem kell várnom hosszú ideig az előző adag megszáradására. Csak hát akárhogy is nézzük, a ruháknak a töredéke csak olyan, hogy szárítózható, egy csomót hivatalosan továbbra is ki kéne teregetni, de így meg nekem pont a szárítógép lényege veszne el. Szóval mi be szoktunk dobni sok olyat is, amit elvileg nem szabadna, és hát látszik is rajtuk, mennek össze sajnos. De valamennyi összemenést még be is vállalok alapvetően. A kérdésem az, hogy tudja valaki, hogy a Bosch gépeken melyik az a program, amelyik a legalacsonyabb hőmérséklettel dolgozik, és hogy mennyi az a hőfok? A leírásban sajnos nem így adják meg, és irtó nehéz kikövetkeztetni a dolgot. Azt tudom, hogy a Gentle opciót ha benyomom, azzal elvileg alacsonyabb hőfokon megy, de hogy általában melyik alacsonyabb a lehetőségek közül, az passz.

A másik kérdésem. Tervben van egy vezeték nélküli álló porszívó beszerzése, mert így, hogy van több kicsi gyerek is, nagyjából folyamatosan porszívoznom kell, és őszintén szólva a nagy magamután húzós verzióval annyira nem vagyok kibékülve ilyen szempontból, főleg amikor csak pl az asztal alatt akarok gyorsan végigmenni.
    Milyen gépeket ajánlanátok? Azt tudom, hogy a dysonok jók :) na de abból is van ezer féle. Olyat keresek, ami jól szív, szőnyeget is szépen tisztítja, nem borzasztóan nehéz, és nem foglal sok helyet (bar ezek nagyjábol egyforma méretűek), és úgy általában jól kihasználható. Nem akarok gyengebbet, hamar tönkremenőt használni csak azért mert az olcsóbb.

Köszi :)

Új hozzászólás Aktív témák