Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• flegga92

senior tag

válasz solti #51399 üzenetére

Ez a ciklon előszűrős egy nagyon jó megoldás. Én évekig szívtam egy Samsung VCC47E0H33 porzsák nélkülivel. 50 nm panel lakásban már a szőnyeg porszívózása után látványosan csökkent a szívóerő.
    Szereztem egy ilyen ciklon előszűrőt, az a nagyját felfogta így elég volt 2 havonta takarítgatni a porszívó tartáját, ezt meg kiborítani minden takarítás után, de ezt is meguntam vettem inkább egy Sencor SVC8-at.
    Ezzel is egy darabig használtam ezt az előszűrőt hogy kevesebb menjen a porzsákba, de nem passzolt pontosan, sokszor kicsúszott. Viszont e nélkül is 9 hónapot kibírt egy porzsák, nem szórakozok semmivel. 10 db gyári porzsák 3300 Ft évekig elég lesz.
    Szerintem a Samsung szűrőkre is elköltöttem majdnem ennyit 3 év alatt, mert fél évente cserélni kellett a szivacsot, pedig azért vettem, hogy milyen jó nem kell majd porzsákra költeni.
    Az ellenségeimnek kívánom ezeket az olcsó porzsák nélküli porszívókat, nekem ennyi idegeskedést és plusz munkát még egy háztartási gép sem okozott. Legszívesebben szétvertem volna, de fater elkérte a garázsba kocsit takarítani.

Új hozzászólás Aktív témák