Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

Lassan nekem is időszerűvé válik pár berendezés kiválasztása, ha minden jól megy kb. jövő hét végén szeretném be is szerezni őket.
    Amik érdekelnének:

Mosógép : itt ha jól láttam az olcsóbb kategóriában sokan a Zanussi/Electrolux párost látják a legtartósabbnak, legésszerűbben felépítettnek. Felül v. elöltöltőset érdemes venni?

Elszívó : teljesen tanácstalan vagyok, mivel kivezetésre nincs lehetőség, így valamelyik szűrős modellt kell beszereznem.

Hűtő : alulfagyasztós modell érdekelne, viszont itt is sikeresen elvesztem a különböző oldalak böngészésében, gyakorlatilag 80-100k-tól 250k-ig láttam modelleket nagyjából hasonló tudással (nyilván itt a márkanéven felül minőségbeli eltérések is vannak rendesen)

Villanytűzhely : sütő + főzőlap is kellene, ha jól látom itt is 4xk-tól a csillagos égig mennek az árak, mi az ami még viszonylag normális ár/érték arányt képvisel, és jó minőségű?

Villanybojler : itt még nagyobb a tanácstalanságom, mint az előzőeknél, gyakorlatilag mekkora kell 1 főnek, ha az egész háztartás melegvíz ellátása a cél? Ill. melyik márka ami a legmegbízhatóbb?

Új hozzászólás Aktív témák