Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
válasz
fehér_ember #2401 üzenetére
Anno volt media marktos noname hangfalkábelem amikor még csak ismerkedtem az egész hifizéssel és a hangfalaim is ennek megfelelően belépő kategóriásak voltak. Kb. azt lehetett mondani rá hogy működik. Én nem érzem hogy túlzásokba kell esni kábel esetén de azért egy 2000ft/méteres qed csak belefér még egy alap rendszernél is. Én most is használok ilyet a hátsókhoz mert 30 méter kellett és drágább kábel helyett inkább rendszert fejlesztek a pénzből.
-
-
hash99
senior tag
Nem akartam degradálni vagy gagyizni, ha így jött le akkor elnézést. Csak azért írtam amit, mert sose fogsz annyit nyerni egy kábellel hangban, mint ha feljebb lépsz a hangszóróval egy kategóriát. Persze high end -nél milliós dobozoknál lehet más de a te esetedben sokkal jobban jársz ha a drága kábel helyett azt a pénzt egy jobb ládára költöd.
-
hash99
senior tag
Ilyen [link]
Elvileg ez 4k/60-ig jó. 120 fps-t már nem viszi. Nincs vele amúgy bajom csak a htpc-m kábelét is cserélni szeretném mert az valami noname alap és szintén nem viszi át a terjedelmesebb hangokat ez a kácsa pedig az avr out tv in kábelem és mivel már nem mai gyerek gondoltam ezt is cserélem egy modernebbre ami 48gps adatátvitelt enged.
-
hash99
senior tag
Sziasztok! HDMI kábelre szeretnék javaslatot. EARC HDR 4k / 120 fps képes kellene. Próba gyanánt vettem egy equip mindenre is hitelesített hdmi kábelt (olcsó volt) de ez még a netflixes atmos hangot se volt képes továbbítani. Van egy kácsa kábelem azzal megy a hang pedig ez nem 48gps ha jól láttam olyat nem is árul a kácsa kb. ez a legjobb náluk ami nekem is van de ez csak 18gps. 50 ezret nem fogok adni 2 méter audioquest-ért ezért szeretnék kérni ajánlást valami értelmes árúra ami működik is. Előre is köszönöm.
-
hash99
senior tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni kábel kérdésben. Lecseréltem az ősi magnat vintage rendszeremet egy monitor audio silver rendszerre. Kukáznám a kábeleket. Esetleg valakinek van itt tapasztalata ilyen dobozokkal? Melyik márkával szólnak jól illetve az jó irány lehet ha a frontoknak és a centernek 4mm átmérőt adok a dipoloknak pedig 2,5mm -t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest