- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisha
tag
Érdekes vájtfülü barátaid vannak.
Gondolom hiába magyaráztad volna nekik, hogy annyi különbség van a Din, Optical és Digital RCA között, min pld. ha egy mp3-at az egyik gépről lemezen, cd-n ,vagy pen drive-on vinnél át egy másikra és ott hallgatnád meg. Nevetni fogsz, de nekem +van a Tool-Lateralus eredetiben a mi egy HDCD tehát 20 bites, megvan simán cd-n 16bit és mp3-ban 256kb/s és legjobban mp3-ban szól!
-
Grisha
tag
Hát igen. Az lenne a legjobb, ha elnézte volna és az RCA egy S/PDIF-lenne. Próbálkozzon. Nekem nem volt túl sok gondom. Audigy+Inspire 5700. Választhattam, hogy Digital-RCA-val, Optikai kábellel, vagy DIGITAL DIN-nel kötöm-e össze. JA meg még van 4 csati analog tandem (2*jack3.5). Én a DIN-t választottam. Most a hangkártyám az ég világon ''semmit'' nem csinál, nem dekódolja az AC3 jelet, csak továbbküldi a dekóderre. A stereo cuccokat meg (mp3, stereo DIvX, VCD) ugyan csak a dekóder ''nyújtja'' ki 5.1-re CMSS technológiával. Az egyetlen dolog amiért Audigy-t vettem, az az, hogy 24bit/96khz-et tudja és ezt a dekóder is szereti. Mivel, hogy az is tudja. És a játékoknál sem rossz az EAX adv.HD. Amit ugyan csak mindketten vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest