- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
-
misaxoo
csendes tag
Teljesen elvesztem az erősítők tengerében és tanácstalan lettem.
Most a két szóba jöhető Yamaha mellé érkezett 1 Denon is.
Yamaha DSP-A3090 [link]
YAMAHA RXV540RDS [link]
Denon AVR-1804 [link]
Mind jó állapotú használt, de nem agyonhajtott darab.
Melyik lenne a legjobb választás?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
misaxoo
csendes tag
Hi!
Hát az összeg kb 150e forint lenne amit rá tudnék szánni a rendszerre kábelek és csatlakozók nélkül. De később még esetleg fejlesztgetném ahogy a pénztárca engedi.
Amire használnám jól gondoltad mozi és zene. Egy 30nm-es szobát kéne megtöltenie hangal. Zeneileg sajnos biztos kompromisszumot kell kötnöm mert szeretem ha valami tisztán és dinamikusan szól és ebbe az árban nem valószínű, hogy ez megvalósítható
A meghalgatás sajnos nem minden üzletben kivitelezhető és hát biztos máshogy szól egy szobában mint több ezer négyzetméteren akár 1 erősítő akár a hangfalak.
Erről mi a véleményed? Yamaha RX-V540RDS[link] -
misaxoo
csendes tag
helló!
Az állapotával nincs baj doboz papír vigyáztak rá. Az árról még nincs elképzelés. Mi az-az összeg amit még érdemes kifizetni érte? Esetleg tudsz-e ajánlani valami elfogatható árú házimozi erősítőt és hozávaló hangfalakat, amire érdemes beruházni. Mivel nem vagyok jártas a dologban nem tudom mire érdemes odafigyelni a vásárlákor. De a Yamaha szimpatikus. -
misaxoo
csendes tag
Helló, sziasztok!
Az lenne a kérdésem mi a véleményetek a Yamaha DSP-A3090 tipusú erősítőröl.
Most készülök vásárolni, és nem vagyok valami jártas a házimozi terén.
De szeretném lecserélni a jelenlegi /compact/ rendszerem valami minőségire. Mivel nem mai darab, megállja a helyét a mostani erősítők mellett vagy nézelődjek valami új tipus után.
Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest