- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
multimelon
tag
válasz
nebulo5 #6164 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek, én voltam láma közben rájöttem, csak furcsa volt hogy nincs 8Ohm os beállítás. Eddig meg vagyok elégedve az onkyo 507 erősítővel.
Közben másik problémám is lett, két mission mv8 van rákötve, nagyon szép hangjuk van, de az egyik hangfalnál kb közepesnél nagyobb hangerőnél ilyen pattogó vaqy recsegő hangot lehet hallani. megcseréltem a kimenetet az erősítőn hiba fennáll, másik hangfalkábellel is próbáltam akkor is jelentkezik.
hangfal hiba lehet? mit próbáljak még?
-
multimelon
tag
Van egy onkyo sr507 erősítőm, és mission mv8 front 8 ohm os hangfalak, de az erősítőnél csak 4 vagy 6 ohm közül lehet választani. Hogy lehetne rávenni az erősítőt hogy 8 ohm on hajtsa a hangfalakat. A hangfal leírás szerint 25-200W erősítő teljesítmény 8 ohmon.
Lesz vmi baja a hangfalnak ha 8 ohm helyett mondjuk 6 on mennek, azt vettem észre hogy nagyobb hangerőnél néha berecsegnek, ez ezért van? Meg az erősítő is elég meleg, bár ez lehet hogy ilyen.
-
multimelon
tag
Van egy mission 5.0 ás szettem sub nélkül, milyen erősítőt ajánlanátok hozzá. A kettő amit kinéztem egyelőre Onkyo TX-sr507 vagy Pioneer VSX 819H . Mindenképpen 80-100e ft között akarok maradni.
Pio nál vmi olyasmit olvastam hogy sub nélkül nem mindig sikerül a mély tartományt a frontokra beállítani.
Tesztet tudtok esetleg? -
multimelon
tag
Az Onkyo sr 506 on milyen hdmi bemenet van, le tudja venni hdmi ről a hangot vagy külön kell még a pc től átvinni az audiot?
A hdmi pass thru ,repeater és HDTV-Capable HDMI Video Switching mit jelent pontosan?thx
-
multimelon
tag
A kenwood erősítőkkel mik a tapasztalatok, az új sorozatban KRF V7300d egész jó árban van.
-
multimelon
tag
válasz
róbert gida #6021 üzenetére
köszi
mondjuk yamaha-kat nem nagyon ismerem RX-V463 az tavalyi modell, esetleg akkor már az új 365 vagy 465 ös milyen lenne. egyébként a yamahakra mi jellemző?
-
multimelon
tag
válasz
Thuglife #6022 üzenetére
köszi
egyébként lehet nekem is a tx sr506 lesz majd rákötve, Szóval akkor jól szól ez a mission mv szett. Egy pár szót írhatnál róla, milyen hangzás, dinamika, milyen erő van a két frontban, mélyet hogy adja vissza, zenére milyen meg ilyen dolgok. sajnos nem tudtam még meghallgatni élőben, nem volt rá lehetőségem. Szeretem ha egy hangfal oda teszi a hangokat rendesen.
A másik lehetséges választásom jelenleg még a JamoS606-os szett, ez valószínű nem olyan minőségű hangzás vagy jbl scs178. -
multimelon
tag
Lehet mission mv 5.0 hangfalszettet veszem meg, ehhez milyen erősítő passzolna, vmi ajánlása van vkinek, max 80e körül?
-
multimelon
tag
köszi Vikthor
A szervízháttér milyen a denon és onkyo esetében?
Sony, pioneer av erősítők milyenek, kb max 80e ig tudnék elmenni árban. Egyelőre Denon vagy onkyo ban gondolkodok.
-
multimelon
tag
Én is bajban vagyok szeretnék egy jobb erősítőt venni az olcsóbb kategóriában, tehát max 70-80e lenne rá. Valahol láttam Onkyo TX-SR507 et 82e ft ért, de egyszerűen nem találok vissza arra az oldalra, ha vki megtalálja ennyiért vhol az légyszi szóljon.
Más lehetőség mi lenne még más márkáknál ? mondjuk sony, pioneer, harman/kardon
mission mv hangfalszett lesz hozzáOnkyo TX-SR307 amit még néztem
Denon AVR-1509
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest