- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Dolby
senior tag
Rendben. Akkor tehát ez nem az az árkategória ami az ismerősömnek kell
És esetleg használtan sem lehet ebből kihozni valamit? Bár azt hiszem ezeknek nem megy az ára annyira lefele mint a PC-s cuccoknak :-P
Illetve bár a topic nem ezzel foglalkozik de nem nagyon találtam olyat ami erre alkalmas. Sztetek milyen minicuccot éri meg vásárolni 40-50 körül? vagy azok között nincs akkora különbség?
Üdv -
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne valamilyen hangkeltőt vásárolni magának, és ebben kérte a segítségemet. Természetesen egyből a minihifik megilyesmikben kezdtem el gondolkodni, hiszen az átla álltalában ezekben gondolkodik ha zenére kerül a sor. aztán elkezdtem olvasgatni, és megtaláltam ezt a topicot. Arra rájöttem hogy sem minőségben sem árban nem egyeznek a minihifik az összeválogatott rendszerekkel, de nagyon nem vagyok otthon az ''építésben''. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi az az ár, amitől már össze lehet állítani egy rendszert ami már meg is éri? gondolom 50-60 körül még nem annyira lehet gondolkodni.
Köszi
Aktív témák
- Wuthering Waves
- Tudományos Pandémia Klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest