Keresés

Aktív témák

• FTeR

addikt

válasz béla2255 #331 üzenetére

tisztában vagyok az árakkal.
    nem is kell nekem olyan szekrény nagyságú csodarendszer. azok az ököl nagyságú hangszórók simán megteszik. az erősítőnek sem kell olyan 2-3 video nagyságú doboznak lennie, hatalmas tekerőkkel.
    rákeresek arra a topikra.

• FTeR

addikt

sziasztok, remélem megtaláltam a megfelelő topikot.

vettem egy izmos notit, amin van egy SPDIFes 7.1es kimenet. a régi asztalimhoz meg van egy ~20eHUFos 5.1es pc hangcucc.
    asszem utóbbit elfelejthetem**. a digitális forradalom jegyében volt szerencsém beszerezni egy lcdtv-t, ami mellett egy gagyi settopbox boldog tulajdonosa is letterm (HD/5-7.1-es adásokkal). szeretném összekötni eme csodás technológiai vívmányokat, a hang csodás világán keresztül.

adott egy 5*5*2,8m szoba. a tv a déli fal közepén van, a noti (+dokkoló+monitor+nyomtató+egyéb) meg az északnyugati sarokban.
    filmeket és játékokat a tv-n kívánom élvezni, így mindenféleképpen köré rendezném a hangfalakat (szoba sarkaiba, center/mély a tvhez, stb.). a tv és a noti egy ~10 méteres vga kábellel lesz összekötve, a bill meg az egér vezetéknélküli, szal bármikor a tv elé tudok költözni. :)

50eHUFig kéne egy jó kis erősítő hangfalakkal, ami egésszé varázsolja a fent vázolt helyzetet. (asztali dvd lejátszóra marhára nincs szükségem.)

segítsetek! thx.

**(feltéve, h nem tudtok vmi kis erősítőt, ami összeházasítaná őket)

Aktív témák