- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Steve014
csendes tag
Sziasztok!
Az összekábelezés megoldódott,minden működik.
Most viszont egy érdekes dolog történt:a Samsung 773 dvd-nél ,ha DTS -re kapcsolom a hangot,kábelezéstől függetlenül (több lehetőséget is próbáltam) ,lelassul a hang és a kép is.Szinte hihetetlen.
Garanciális,szervíz lesz belőle. -
Steve014
csendes tag
O.K.
Akkor viszont mindig be kell kapcsolnom az erősítőt,ha dvd-t használok,mert különben nem látom a tv-t,ezenkívül a tv-t és a tv-hez csatlakoztatott külső wincsit nem tudom kihangosítani.Sajna más megoldás,nincs ,vagy sima 5.1 lesz,vagy így összekötöm,ahogy mondtad.
A tv-n akkor miért van a dts logo?Csak a tuneren bejövő dts-t teszi ki a kimenetére?
Köszi -
Steve014
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet a probléma:Samsung led tv összekötve HDMI-vel a Samsung Dvd-vel,TV összekötve optikai kábellel a Denon erősítővel.Minden szépen működik,de ha DTS hangú dvd-t teszek be,nem játsza le a hangot,kiírja a tv ,hogy HDMIaudio nem támogatott.Minden eszközön szerepel a DTS logo,miért nem játsza le a dts hangot? -
Steve014
csendes tag
válasz
bajnokpityu #38577 üzenetére
DIAMOND 10.GX-SUB
Mélysugárzó - subwoofer
· Mélysugárzó: 10" 250mm
· Végerősítő: 250W
· Sávszélesség: 30Hz-110Hz
· Maximum SPL: 113dB
· Bemeneti érzékenység: 325mv/150W ezek jó paraméterek?
vagy mire kell odafigyelni sub vásárláskor?Előre,vagy lefele sugározzon? -
Steve014
csendes tag
válasz
bajnokpityu #38572 üzenetére
Köszi!
Valamelyik Wharfedale sub?A Wharfedale Diamond 10 GX most 139 helyett 75ezer,vagy vannak 50e körül Wharfedale sub-ok.Ezek felejtősek?
Mindenképp olyat szeretnék venni ,amiről már valakinek van tapasztalata az Obsidian szettel együtt.
Ezt könnyű lesz a rendszerbe beállítani?Azt néztem,hogy beépített erősítő van benne,meg sok beállítási lehetőség.Ha adok neki tápot,összekötöm az erősítő sub kimenetével,a Denon hangoló mikrofonja ezt is beállítja automatán? -
Steve014
csendes tag
Sziasztok!
Denon 1911 és Wharfedale Obsidian 600 -hoz szerintetek milyen mélynyomót vegyek 30 négyzetméteres szobába?
Van valakinek mélynyomólya Wharfedale Obsidian 600 -hoz ?
Köszi -
Steve014
csendes tag
Sziasztok!
Ha az erősítőt és a dvd lejátszót 2db rca kábellel kötöm össze ,akkor ugye nem megy át az 5.1-es hang? -
Steve014
csendes tag
Sziasztok!
Sürgősen HDMI kábelt kellene vennem a Samsung TV és a HMerősítő közé.Nálunk jelenleg ez kaphatóOLINK kábel HDMI-HDMI monitor kábel.Ezen nincs feltüntetve ,hogy 1,4a ,akkor ez nem jó nekem?Az erősítőből szeretném átvinni a tv-re a hangot és a felkonvertált videót .
Köszi -
Steve014
csendes tag
válasz
kingljames6 #27738 üzenetére
Denon+Warfi melyik Media Marktban 200?Egy hónapja 1hétig nálunk is volt ennyi,de aztán visszaemelték.
Ha külön-külön kiszámolod 110+160 akkor 200-ért persze ,hogy megéri. -
Steve014
csendes tag
Sziasztok !
Ti melyiket vennéteknkyo 509 vagy Denon 1911 ? (Nem fontos a 7.1 csak 5.1et használok.)
Köszi -
Steve014
csendes tag
válasz
bajnokpityu #26587 üzenetére
A Wharfedale Obsidian -hoz milyen erősítőd és sub-od van?
-
Steve014
csendes tag
Sziasztok!Az Onkyo 508 jó lenne a Warfi Obsidanhoz,vagy inkább Denon 1611 esetleg valamelyik Yamaha?
-
Steve014
csendes tag
Körülnéztem,onkyo 508 jó lenne a Warfi obsidanhoz,vagy inkább Denon 1611?
-
Steve014
csendes tag
Nekem is wharfi obsidian szettem van,vagyis most kapom meg.
Milyen házimozirrősítőt ajánlatok hozzá kb.100 -150ezerig. (ami fontos lenne ,hogy több HDMI is legyen) ? A hangfalak 6 ohmosak.+Később vennék subot is hozzá.Főként filmek és zenére .
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest