- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
djcsefa
tag
válasz
Anubis_9 #22615 üzenetére
Elöször is. erre tényleg van külön topic... de ha már feltetted a kérdést, akkor válaszolok (elnézést a többiektöl)
mielött megvettük a tv-ket a lakótársammal (én egy40" full hd samsung lcd)-t , ő egy 42" hd ready plazmát) , sok boltan nézegetük/összehasonlítgatuk a tvket. tapasztalatok: 1: az lg olcsóbb(vkinek ez pozítív, vkinek ez elgondolkodtató h miért), 2: az lg-nek látványosan homályosabb a képe ( ez sztm kis felbontásnál -nagy képátlónál elöny mint ÉLSÍMÍTÁS, viszont nagy felbontásnál csak rontja a kép élleségét. . ..én a samsungra esküszök (mert a hírekböl is azt lehet levonni h a samsung élen jár az lg-hez képest ebben a technologiában. de mint már leírtam a különbségek, különbözö elönyökkel járnak(nem feltétlen negatívum). a kérdés tehát: Milyen felbontással kívánod használni. remélem nem sértetem meg senkit. az absz. személyes vélemény/tapasztalat volt......és vmi ami téma vág: lassan már 1 éve használom problémamentesen az onkyo txsr505E erősítőmet. van/volt vkinek bármilyen negatív tapasztalata ezzel az erősítővel??
-
djcsefa
tag
-
djcsefa
tag
Szép jó reggelt!!!
-
djcsefa
tag
Sziasztok. Személy szerint én a Jamo-t és az Onkyo-t részesítem előnyben.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest