Aktív témák
-
flacink73
csendes tag
Sziasztok!
Ma voltam Kecskeméten az AudioMekkában és megvettem az erősítőt.Végűl is Onkyo 308-as lett.Nagyon jó fejek voltak, még az árból is engedtek ,hogy ugyanazon az áron tudjam megvenni mint a VSX-520-t (csak ez nem volt) , optikai kábel árából is engedtek.Persze nem ez a legfontosabb tényező ,csak jól esett.Legfőképpen a bukszámnak.Valószínűleg a BD lejátszót is náluk veszem.Nagyon pozitív a véleményem róluk,és hát jól szól az erősítő is.
Üdv néktek. -
flacink73
csendes tag
válasz
jones965 #20597 üzenetére
Sziasztok!
Sanci38,krilinn,jones965
Köszi a válaszokat,gondolom fizetni a mekka árat kell kp,-ben.
Irtam itt korábban ,hogy tudtam volna szerezni egy fél éves308-ast,illetve felmerült bennem egy új vásárlása is.Az előbbi meghiúsult így csak az új marad .Nagykőrösi lévén nincs sok kedvem BP-re szaladgálni így a mekka kézenfekvő választásnak tünt.Auchan,Metro ismerősök általi információk miatt kiesik,az e-digitalnak meg horror árai vannak.Így a választás csak a 308-as vagy a VSX-520 között marad.
Üdv néktek -
flacink73
csendes tag
Sziasztok!
A kecskeméti Audio Mekkával valakinek van tapasztalata?Milyen a hozzáállás? -
flacink73
csendes tag
Kérdés,a "A/B hangsugárzó terminál" azt jelenti ,hogy "B"-t a másik szobába áthúzva a szomszéd szobában is lehet hallgatni az erősítőt (persze nem egyszerre ,pl. a rádiót)?
-
flacink73
csendes tag
Sziasztok!
Van egy házi építésű 8 ohmos 5.1 -es hangszoró garniturám,valamint sajnos csak volt egy szintén házi építésű 5.1-es erősítőm.Mivel ez megadta magát és vettem egy ASUS Oplay Air-t szeretném megkérdezni ,hogy érdemes e megvenni a Samsung HW-C500 5.1 "6x100W" hatcsatornás AV erősítőt.Erősítőt nem akarok építeni ,egyszer elég volt.Ez meg meghajtja a sub-ot is.
Üdv
Flacink73
Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest