- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
katalin_anna
csendes tag
válasz
Vidala #12638 üzenetére
Igen, laptop van. Talán teljesen béna kérdés, ez esetben légyszi nézzétek el, de: ha a laptopról játszom le a dolgokat, a hangfeldolgozás hol zajlik? Tehát képbe jön-e a laptop hangkártyája?
Most jobban körülnéztem, és az előző félmillát módosítanám másfélre:-), viszont mondjuk egy ilyen adott esetben bele is férhetne. Ez például milyen lehet? Nem a müpa hangversenytermének hangzását kívánom elérni a nappalimban, csak egy kiváló hangminőségű (értsd: remek, amelyet értékelni és élvezni tud egy hétköznapi komolyzene-hallgató) rendszert szeretnék, amit nem feltétlenül muszáj állandóan oda-vissza dugdosnom a laptopra estébé.. Egyesek talán még igénytelennek is titulálnának. :-)
-
katalin_anna
csendes tag
Sziasztok,
a legkevésbé sem vagyok otthon a témában, úgy tíz-tizenkét éve már egy ősleletszámba menő, 30 éves orion ill. egy másik, videoton erősítőt használok két (eredeti cuccokkal) felújított videoton hangfallal. Nem rosszak, de azt gondolom, van jobb, ezért most szeretnék venni egy teljesen új garnitúrát (és ha valakit esetleg érdekel, a régieket el is passzolnám akár:-). Mivel egyáltalán nem értek a hangrendszerekhez, rövid nézelődés (komplett házimozicuccokat néztem főleg) inkább úgy döntöttem, kérdezek.
Amit szeretnék:
- valami 2.1-es rendszert, vagy akár külön mélynyomó nélkülit, ha van 2 elég jó hangfal (kicsi, 18nm-es nappaliba lesz egyébként)
- a legfontosabb a minél szebb hangzás. Főleg komolyzenét, ill. komolyzenei koncert-DVD-ket szeretnék hallgatni/nézni (tehát előny, ha nemcsak erősítő, hanem lejátszó is egyben), minél tökéletesebb, teljesebb hangzással
- eddigi tapasztalataim alapján fontosnak tűnik azt is kiemelni, hogy semmilyen hipermodern dizájnt nem akarok, a hangfal nézzen ki úgy, mint egy hangfal, téglatest alakú legyen, ne legyen a kettő egyben, ne hasonlítson akváriumra, küszöbre vagy állványos hamutartóra....... minimáldizájn, ha lehet.
- sajna fél millám nincs rá, úgy 150 ropit (ez némileg rugalmas, ha igazán jó a cucc..:-) szánnék rá
- bár tudom, hogy ez általában a rosszabb megoldás, díjaznám a kompakt, minden egyben kivitelt, odamegyek-megveszem-hazaviszem felállásban:-) de persze ez nem feltétel.Eddig az egyetlen, ami érdemesnek tűnt, egy JVC NX-F7 névre hallgató szett (bár küllemre nekem már ez a kerek forma is kicsit sok), de ezen teszt alapján eléggé félve venném meg (170-ért adják a jvc-online-on). Nektek mi a véleményetek róla? Mit ajánlanátok?
Köszi előre is!
a.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest