Aktív témák
-
sharm
tag
válasz
#09634560 #13941 üzenetére
Inputra volt állítva a csatlakozó végig amikor próbálgattam. Tv-n nem tudok semmit állítani, csak AV-re kapcsolni, mert nem az eredeti távirányítója van hozzá. dvd lejátszón hiába állítom yuv ra vagy svideora mindkettőn szürkeskálás a kép.
ezt a 8pines dolgot meg nemigazán értem
-
sharm
tag
válasz
#09634560 #13931 üzenetére
Na vettem egy ilyen csatlakozót amit mutattál,(3 RCA,S-video <-> scart) és a hang tökéletes. Viszont gondoltam, hogy ha már s-video van rajta, összeköthetem a géppel (laptop)a tv-t. Vettem egy svideo kábelt, és rákötöttem a tvre, viszont fekete-fehér kép fogadott, átállítottam palra, felbontást is próbáltam váltani, de ugyanez a helyzet. Sőt még a laptopon is szürkeskálás lett a kép.
Kipróbáltam hogy a DVD lejátszót kötöttem a tvre svideoval, akkor pedig egy ugráló maszlag látszódott csak. Állítgattam a beállításokat a dvd-n (átállítottm a színt rgb-re kompozitról, semmi, átállítottam nscre a képet semmi, visszaállítottam pal ra semmi, vissza a színt kompozitra)erre itt is megjelent a fekete-fehér kép. Nem tudom hogy lehetne színt varázsolni rá, és miért csinálja ezt...
-
sharm
tag
Üdv!
Volna egy kérdésem. Adott egy régi samsung tv(fogalmam sincs milyen típus) található a hátulján egy db antenna bemenet valamit egy euro scart csatlakozó. Adott továbbá egy 5.1 es dvd lejátszó amin található RCA bemenet(bal és jobb oldal). A kérdés pedig a következő: Tud e a scart hang kimenetként funkcionálni a TV-n? Ergo ki tudom e erősíteni az élő tv adást az adott itemekkel? 99%ig biztos vagyok benne, hogy nem, de azért hátha mégis tudtok valamit erről
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q70BAT) 190CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM ! akció
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest