- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
thaler2
senior tag
Adott egy 6.1es sony hm erősítő. Nem tudom pontosan a típusát, cirka 55K az ára. Az lenne a kérdésem, hogy melyikkel lesz jobb a hangja, ha spdifen keresztül rca-val van összekötve, vagy pedig egy x-fi hangkártyával analóg módon? Sz.tem egy x-fi kártyának jobb lehet a d/a átalakítója, mint az erősítőbe integrálté, ezért jutott eszembe a kérdés.
üdv.: thaler2 -
thaler2
senior tag
De gyönyörű az a hangfal, az erősítő meg ugye no komment
.
mélynyomóra 1-2 tipp:
Heco Vitas Sub 25A
Sony SA-WM250 >> haveromnak is ilyen van, csak ajánlani tudom, nagyon durva a hangjaAz Árkádban multkor halotam egy Jbl mélyládát, azt megkeresem neked, na az úgy szólt, hogy az egész légtér rezgett, az biztos megfelelne a jelenlegi rendszerdhez
-
thaler2
senior tag
-
thaler2
senior tag
ebben a topikban olyan emberek vannak, akik tisztában vannak a teljesítmény fogalmával sz.tem....TEhát te azt mondod, hogy egy 15négyzetméteres szobába, ami ugye oldalanként ~3.87m...Hát ez nem egy nagy szoba. Kerestem gyorsan, egy ~ valóban 2x400Wos hangfalat...[link] Tessék. Hát egészségedre, ha ezt te berakod egy nemhogy szobába, hanem lakásba.
-
thaler2
senior tag
válasz
Rover623 #204 üzenetére
Ddl kolléga biztosan kimerítő választ tudna rá adni
Azon csodálkozom, hogy míg a házimozi erősítőkben vasmagos tekercs van, addig a végfokokban egytől egyik toroidot látni...Miért nem toridot használnak, a házimozi erősítőknél? Hisz akár 20%al is jobb lehet a hatásfoka...
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
[link] Ajánlom mindenki figyelmébe,hardware menüpont>>receiver. aki kiváncsi jópár komolyabb hm erősítő tudására, külsejére, belsejére
Érdemes megnézni a trafók méretét, ebből is levonva a következtetést, hogy ki mennyit ir rá...Míg egy ugyanakkora trafójú erősítőre a HK 5x35öt....a yamaha 5x120W ot ir. Azért nem mindegy
Az oldallal csak egy problem van, hogy német.
Aktív témák
Hirdetés
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest