- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
johnjohn
addikt
Hali !
Véleményem-és talán tapasztalatom szerint- az erősítőbe épített d/a átalakítók jobbak mint amit egy pc-kártyán kapsz. Nem szorítja a gyártót a hely mérete, a tápfeszültség,stb.
Nem utolsó sorban ha analóg módon kötöd össze,lehet,hogy brummos lessz a hangja, mivel a PC-táp kapcsolástechnikájából adódóan nem a valódi '' 0 '' földpotenciált használja és ezért adódhat földeletlenség a két berendezés között. Próba - szerencse. -
TayRol
nagyúr
Hát a Magnat-ot is dícsérték, de csak a házimozi termékeit, a többit nem. De a Heco sokkal elegábsabb, igaz kisebb, de nagyon a teljesítménye, mivel a Magnat 300-ast hallgattam már, s nem győzött meg. Egyébként akinek a Heco 25-ösről van valami tapasztalata, azt az elkövetkező egy hétben szívesen meghallgatom!
Köszi mindent!
Üdv.! TayRol -
TayRol
nagyúr
Igazából a Heco megfelne, valahol meg kellene hallgatnom. Ajánlották még a Magnat 300-as hangfalát is, de nekem nem igazán vannak tapasztalataim s jó véleményem a Magnatról.
Wharfedale-ről mi a vélemény? Jbl-t néztem, de az 80k-nál kezdődikSzóval a Heco 25-ös bükk színben jó lesz!
-
TayRol
nagyúr
Köszi a bókokoat!
A hangfalak nem rosszak, de sajna az erősítő a mélyet a subwoofer hiánya miatt levágja, ezért kellene egy hangfal, persze ami beleférne a keretbe. JBL-t néztem én is, de nemtudom, hogy mennyibe kerül amit néztem. A Sony-ról nem hallottam semmit, a HECO-ról sem, de megnézem a tippjeidet, nagyon szépen köszönöm !!
Üdv.! TayRol
Mod : megnéztem a mélynyomókat, s Sony nem rossz, de a Heco jobban bejön!! Már csak meg kellene hallgatnom öket valahol...
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Ha nem aktiv izeket raksz utanna:- ))
Mit gondolsz miert kerestek egy ijjet a hujje finnekhez az importor is???:- )))
Az uj szeri a8050 utoda / elfejtetem a nevet../ lesznek a brutalsiok!! 90rugoert jar hozza egy dobozka meromikropofon meg softver es odarakja a hangot ahova akarod, es bel elet nyulni kezzel is, de aszontak nincs sok ertelme...
Az a baj, hog neklem a8030-as fennkadt a lsitan mert oleg fourcsa volt, aszont a asrac is, hogy valoban amlet hogy lenyegesen jopbb ameje mint a 8020-nak nehaol nem annyir akonnyed es legises:- ((( a 8040-nek mar nincsnenenk meg ezek abajaji de az amr kvul van azon az arkategorian amit rasznnek:- )))
[link]
udv
neduddki -
Daveeboy
tag
Értem én pesze... Ha ez a helyzet az jó, Én már azt hittem eléggé elterjedt a digitális erősítés, amiről egyébbként bennem az alsó kategóriás kép alakult ki. Hiszen mégsem egy eredeti szinuszos erősítőtípus.
De ha a mai erősítők ''rendes'' szinuszosak az jó.
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Huhh...jót kérdeztél...
Sajnos már megkoptak az ismereteim, de valóban vannak korlátok...''felül'' a félvezetők határfrekije rémlik, de az jóval a hangfrekis sáv felett van...amatőr erősítőkészítők beleszaladnak időnként egy-egy jópofa MHz-es gerjedésbe...
Alul meg tán a tápegység stabilitáson bukik el a dolog...
Szóval 1KHz-et egyszerűbb erősíteni mint 100Hz-et...szvsz...
De ezt remélem majd vmi szaki elmagyarázza nekünk...
Vagy szégyenszemre elő kell szednem néhány megsárgult könyvet... -
Rover623
félisten
Nem értem a ''De'' szócskát...
Ezt írtam:
Extrém szar esetben rövidzárat érzékel (nagyon ritka)...de egy normális erősítőnek ezt el kell viselnie...a melegedést is...szokás hővédelmet építeni egy rendes erőlködőbe...
Persze ha nem fontos, ne forszírozzuk a dolgot...
Szvsz egyértelmű...
Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest