- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
Aktív témák
-
Bodzas
csendes tag
Sziasztok,
Leszögezném, hogy nem akarok flame-t kezdeni, ez csak a saját véleményem.
Tegnap volt alkalmam meghallgatni MM-ben egy LG HT762TZ, egy Harman Kardon AVR 132 + Jamo S418 HCS és egy Onkyo SR605 + Jamo S506 HCS3 szettet az alábbi zenékkel:
- Jazz at the Pawnshop
- Black Sabbath (Paranoid / Iron Man)
- Chemical Brothers (Influenced)
- Pink Floyd - The Division Bell
- B&W Music Club:6 - Julianna Raye - DominoesVittem B&W Sound Experience Dvd-t is, de ezt nem volt alkalmam meghallgatni, ajánlom mindenki figyelmébe, ingyen rendelhető:
http://bwspeakers.pilotbean.com/dvd_promo/getadvd.aspx?lang=enTermészetesen nem voltak ideálisak a körülmények, de a választásom az LG-re esett.
Engem is meglepett, de a másik két rendszer hangját valahogy távolságtartónak / zártnak / élettelennek találtam. Lehet hogy el kellett volna játszadozni a beállítások babrálásaval, de ezt kihagytam.Mellesleg kicsit érdekes volt az S418as Jamo hangszóróselymén a ferdén felragasztott Jamo felirat ...
Sokan gondolom meg sem hallgatnának, alapból "leírnak" egy ilyen egybe dobozos szettet, de szerintem érdemes egy próbát tenni.
100 ezer Ft körüli keretből nekem ez volt a legjobb választás.Mindenkinek további szép napot, és köszönöm az eddigi segítségeteket !
-
Bodzas
csendes tag
válasz
hackeeeee #4281 üzenetére
Köszönöm az infót.
Nekem Rotel cuccom volt, ha sztereónál maradtam volna akkor én is Wharfi-t vettem volna hozzá a jelenlegi JMLab Laureté helyett
Jamo-ba a 7 év gari is megfogott, szóval ha baj lenne vele, akkor ott a gari, meg hát 40 éve gyártanak hangfalat ...
SAL-tól kicsit idegenkedek.
-
Bodzas
csendes tag
Sziasztok,
Házimozi vásárlás előtt állok, sokat gondolkoztam, hogy "dobozos" legyen, vagy komponensekből állítsam össze.
Jelenleg az alábbiak vannak versenyben:
Dobozos:
LG HT 762 TZ
(hátha a Mark Levinson dolog nemcsak marketing, What-Hifi magazinba 4/5 csillagot kapott )AV receiver:
Yamaha RX-V363
Denon-AVR 1306Hangfal szett:
Jamo S406 HCS1
Jamo S506 HCS350-50%-ban lenne zenére (jazz-től progressive house-ig minden) és filmre használva.
Ezek közül melyiket javasolnátok, esetleg tapasztalatok ?Legszívesebben Rotel + B&W-ból építkeznék, de sajna ennyi a keret (100-150e), ezek férnek bele
Üdv,
András
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest