- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Optika01
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni (elég amatőr vagyok ezen a téren).
Van 3 "kütyüm" és szeretném össze kötni őket. Van egy Samu LCD (régebbi típus 3 HDMI bemenettel, digitális hang kimenet viszont sajna nincs), egy ACER laptop HDMI kimenettel, egy LG dobozos szett HDMI ki és bemenettel. A laptopot HDMI-HDMI kábellel rákötöttem az LG dobozra, majd az LG-t HDMI-HDMI kábellel a tévére. A jel átmenetet letesztelés miatt a sz.gépbe beraktam, egy DVD-t amin DTS hang is volt. Az erősítőn meg is jelent a kis DTS jel, de a hang csak sztereó volt. Természetesen a sima 5.1-es hangformátum is csak sztereóban szólat meg az erősítő hangfalain.
Később ezt át tudtam állítani, hogy 5.1-ben szólaljanak meg, de ez már szerintem csak átkódolással volt megoldva, és nem az eredeti hangformátum megy át.
Mi lehet a bibi?
A gépen VISTA van, és beállítottam, hogy a HDMI kimenet legyen az alapértelmezett hangkimenet.
Aktív témák
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest