Keresés

Aktív témák

• Skyhunter

őstag

Házimozi erősítőt vennék a DolbyTrue HD,DTS-HD és egyéb Blu-ray támogatottságú dolgokhoz...de mondanak mindent a nagyokos barátaim (mondjuk az egyiknek van egy kis saját HI-FI boltja :) ) A Denon-ba vagyok beleszerelmesedve( a jelenlegi is az 1703-as),az egyik szerint a 2808-as tökéletes megoldás lenne (ebben a 300-330k kategóriában),a másik azt mondja,annak túl "denonos" ,lágy hangja van mozira,inkább vegyek egy Onkyo-t,az THX Ultra2-es minősítésű (mondjuk az ehhez passzoló THX Ultra2 hangfalak árát megnézném :DD ).
    A hangfalrendszert semmiképpen nem cserélem le--->frontok+center MAGNAT VINTAGE,bassláda MAGNAT MOTION 200,surround-ok ATLANTIC TECHNOLOGY 1200 (thx minősítésűek az Atlanticok).

Vélemények???

• Skyhunter

őstag

válasz moldvan #1211 üzenetére

Hááát...én lelkes amatőr vagyok,de ha összesen 300k-t akarsz költeni 2 front+erősítőre akkor a következő variációk lehetségesek:

1.Veszel egy Harman-Kardon 132-est (kb 65-75k) és hozzá Magnat Vintage frontokat (kb 220k)
    2.Egy jobbfajta DENON 120k és + 2 db Dali Conception 180k

(Nekem egy 3.vari van ((Xd)) ,egy jobb DENON és hozzá 2 db Magnat Vini,mondhatom sok hangfalam és erölködőm volt már,de ezek nagyon jól szólnak...ebben a 300k-400k árketagóriában persze)

UI: a kábelezést khagytam az árkalkulációból,ilyen jellegű hangeszközökhöz ajánlatos és illik egy 10-20k értékű madzag is.....

Remélem segítettem.

• Skyhunter

őstag

Halihó! Úgy látom,itt igazán hozzáértő elemek vannak...

A következő a problémám:
    A PC-mben egy Asus P5BPlus alaplapi integrált hangkártya csücsül,ami elméletileg 7.1-et is tud.Erre digitális kábellel van rákötve egy DENON AVR-1705.Namármost,ha az asztali DVD-lejátszóról megy egy DVD-film,akkor az erősítő kiírja szépen hogy Dolby Digital,DTS,DTS ES,vagy Dolby Digital EX...stb stb..Ha ugyanezt a PC-s lejátszóról teszem,akkor csak analóg többcsatornás jelet ír ki.Továbbá a Star Wars-os dvd-ken tudjátok van az a THX-es audió teszt,ahol a hangsugárzókat egyenként "szólaltatja meg"...na,az asztalin ez a teszt tökéletes megy,de a PC-n keresztül pl a center tesztelésekor a center és a 2 front együtt szólal meg....please segítsetek,mi lehet a gond és hogyan tudnék "igazi" Dolby Digital vagy DTS hangot megszólaltatni..

thx

Aktív témák