- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Házimozi erősítőt vennék a DolbyTrue HD,DTS-HD és egyéb Blu-ray támogatottságú dolgokhoz...de mondanak mindent a nagyokos barátaim (mondjuk az egyiknek van egy kis saját HI-FI boltja
) A Denon-ba vagyok beleszerelmesedve( a jelenlegi is az 1703-as),az egyik szerint a 2808-as tökéletes megoldás lenne (ebben a 300-330k kategóriában),a másik azt mondja,annak túl "denonos" ,lágy hangja van mozira,inkább vegyek egy Onkyo-t,az THX Ultra2-es minősítésű (mondjuk az ehhez passzoló THX Ultra2 hangfalak árát megnézném
).
A hangfalrendszert semmiképpen nem cserélem le--->frontok+center MAGNAT VINTAGE,bassláda MAGNAT MOTION 200,surround-ok ATLANTIC TECHNOLOGY 1200 (thx minősítésűek az Atlanticok).Vélemények???
-
Skyhunter
őstag
válasz
moldvan #1211 üzenetére
Hááát...én lelkes amatőr vagyok,de ha összesen 300k-t akarsz költeni 2 front+erősítőre akkor a következő variációk lehetségesek:
1.Veszel egy Harman-Kardon 132-est (kb 65-75k) és hozzá Magnat Vintage frontokat (kb 220k)
2.Egy jobbfajta DENON 120k és + 2 db Dali Conception 180k(Nekem egy 3.vari van ((Xd)) ,egy jobb DENON és hozzá 2 db Magnat Vini,mondhatom sok hangfalam és erölködőm volt már,de ezek nagyon jól szólnak...ebben a 300k-400k árketagóriában persze)
UI: a kábelezést khagytam az árkalkulációból,ilyen jellegű hangeszközökhöz ajánlatos és illik egy 10-20k értékű madzag is.....
Remélem segítettem.
-
Skyhunter
őstag
Halihó! Úgy látom,itt igazán hozzáértő elemek vannak...
A következő a problémám:
A PC-mben egy Asus P5BPlus alaplapi integrált hangkártya csücsül,ami elméletileg 7.1-et is tud.Erre digitális kábellel van rákötve egy DENON AVR-1705.Namármost,ha az asztali DVD-lejátszóról megy egy DVD-film,akkor az erősítő kiírja szépen hogy Dolby Digital,DTS,DTS ES,vagy Dolby Digital EX...stb stb..Ha ugyanezt a PC-s lejátszóról teszem,akkor csak analóg többcsatornás jelet ír ki.Továbbá a Star Wars-os dvd-ken tudjátok van az a THX-es audió teszt,ahol a hangsugárzókat egyenként "szólaltatja meg"...na,az asztalin ez a teszt tökéletes megy,de a PC-n keresztül pl a center tesztelésekor a center és a 2 front együtt szólal meg....please segítsetek,mi lehet a gond és hogyan tudnék "igazi" Dolby Digital vagy DTS hangot megszólaltatni..thx
Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Eladó Harman Kardon 2.1 BDS270 házimozi rendszer
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest