- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
st81
tag
válasz
Skyhunter #2473 üzenetére
Pár hete olvastam egy tesztet a denon-ról és ott kiemelték, hogy nagyon a házimozi hangzásra van kihegyezve. Az eddigi denonos lágy hangzás egyáltalán nincs benne.
Ha inkább mozira használnád, akkor jó választás.
Onkyo HM-t 6-7 évvel ezelőtt hallgattam utoljára, de nagyon megnyerő volt a hangja mozin és zenén egyaránt. Kérdés, hogy a mostani sorozatai hogyan muzsikálnak.
Az áruk nagyon kedvező szerintem. -
Dassler
őstag
válasz
Skyhunter #2473 üzenetére
Ha nem nagyon sürgős, akkor érdemes lehet sztem megvárni az új H/K szériát is (május). Mozi, zene (miylen?) mire használod inkább?
A Magnat ezen dobozait saját hallgatózás alapján nem ismerem, viszont Magnatokhoz általában H/K-kat vagy NAD-ot ajánlanak a legtöbben, állítólag a modern zenék jobban állnak neki.. Ha főleg mozizol, akkor inkább H/K, de érdemes lehet a Yama 3800-asát is számításba venni sztem. Moziban nagyon jó, és HM létére zenében sem rossz. -
WN31RD
addikt
válasz
Skyhunter #1213 üzenetére
"UI: a kábelezést khagytam az árkalkulációból,ilyen jellegű hangeszközökhöz ajánlatos és illik egy 10-20k értékű madzag is....."
Talán "illik", de én pl. nem ajánlanám. A hossz függvényében kellően nagy keresztmetszetű legegyszerűbb kábel tökéletesen megteszi, csak a csatlakozók legyenek tisztességesen ráapplikálva. Mellesleg kiváló hangfalkábelt lehet csinálni házilag, igen olcsón, a félméteres interkonnektekre meg főleg nem érdemes sokat áldozni. (Ha netán hosszan kell vezetni, az más tészta.)Abban maximálisan egyetértek viszont, hogy azt a 300e-t úgy érdemes elosztani, hogy több jusson a hangfalra.
-
moldvan
csendes tag
válasz
Skyhunter #1213 üzenetére
Köszi a válaszokat, megnézegetem ezeket amiket írtatok.
A kábelezés nincs benne a 300k-s keretemben, persze ilyen cuccnál már rá fogok áldozni még 10-20k-t.
Mondjuk a Harman-Kardon erősítőt kicsit olcsónak találom, valamivel komolyabbra gonoltam.
Elmondom még, hogy én mire gondoltam, hátha valakinek arról is van véleménye, vagy esetleg elmondja, hogy az jó/nem jó..
Denon AVR-1908 (150k - ebbe eléggé beleszerettem, Denon erősítőm volt eddig is, semmi probléma nem volt vele, valszeg maradok a márkánál...)
hozzá
JBL E80 (120k) vagy Dali Concept 8 vagy Dali Ikon 5 (mondjuk ez már 170-180k ami kiesik a 300-as keretből)JBL, Dali vagy Rubicon hangfalakról valakinek valami konkrét véleménye/élménye?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest