- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
v.attis
őstag
Nekem a műanyag van 2db. Semmi gondom nincs vele. Esetleg, ha elviszed a kábelt valami műszerész barátodhoz akkor ki tudja mérni, hogy hol van benne a hiba és meg is lehet javítani. Én magamnak csináltam ilyen kábelt 12 méterest utp kábelből. Nem egy csúcsminőség, de a célnak megfelel.
-
v.attis
őstag
Ha a hosszabbító nélkül minden rendben akkor az új cuccokkal van a baj. Egyenként kiszeded és meglátod melyik a szar. Nekem is van jack elosztóm, a vasműszakiban vettem 204 forintért, tökéletes, semmi baja nincs. Nem hiszem, hogy az ár a döntő.
Esetleg még előfordulhat, hogy az erősítő valamilyen szinten kavar, ha kihúzod az elosztóból még akkor is szar a fülhallgató?
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest