- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
MonsterRS #22168 üzenetére
Az árakat egy normális piacgazdaságban nem csak a minőség, hanem a kereslet/kínálat viszonya is meghatározza. Németeknél a kifutó modelleket, utolsó darabokat képesek az eredeti ár 40-50 %-ára csökkenteni, ez ruházati termékeknél elérheti a 20 %-ot is.
Az EU egyik előnye, a szabad kereskedelem, ott kell megvenni a kinézett készüléket, ahol a legolcsóbb. Haverom egy éve Denon AVR-2310-est rendelt a neten, szállítási költséggel együtt 60000 forintot spórolt az itthoni árhoz képest.
Az értékállóságot hagyjuk, használt házimozis cuccokat lehetetlen jó áron eladni, ezért buzdítok mindenkit a hirdetések böngészésére. -
dabadab
titán
válasz
MonsterRS #10933 üzenetére
"Ez azt jelenti, hogy a nem TrueHD-s erősítők ugyanúgy képesek megszólaltatni a TrueHD hangot, amennyiben a Blu-Ray lejátszó dekódolja? Ebben az esetben hogy van egyáltalán összekötve a BR lejátszó az erősítővel?"
Igen, ez azt jelenti, a normalisabb BR lejatszok ki tudjak kuldeni a dekodolt hangot HDMI-n is, LPCM formaban (a TrueHD/DTS MA meg az LPCM kb ugy viszonyul egymashoz, mint a FLAC meg a WAV, minosegbeli kulonbseg nincs, csak az elobbiek kisebb helyen elfernek).
-
-
vtechun
veterán
válasz
MonsterRS #10933 üzenetére
Nekem ez a 465-ös Yamaha tetszett amikor a Media Marktban néztem, hallgattam. Főleg az tetszett, hogy az ott lévő Denonok, Onkyok és kisebb Yamaha közt csak ez nem susogott max hangerőn sem...
más.
a birtokomban lévő fogyasztásmérővel megméregettem a fogyasztását a cuccoknak.
Az Onkyo TX-SR 308-as erősítő:
Stand By üzemmódban : 0,4 watt.
Bekapcsolt állapotban : 40 watt
Kikapcsolt állapotban, HDMI passthrough módban : 26 wattMordaunt Short MS-309 aktiv sub :
Stand by : 1,4 watt
Bekapcsolt állapotban : 14.5 wattFenti értékek alap állapotban (mindenféle hangkibocsátás nélkül) lettek mérve. Potméter állásától független.
Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest