- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Aktív témák
-
Aaalbi
tag
válasz
nova001 #1927 üzenetére
Szia!
nem tom hol lehet kicserélni, de az enyém meg eszi az elemet akkor is amikor nem nyomkodom a gombot. Így mindíg ki van vévebelőle.
De szerintem valami nagykernél kellene érdeklődni, h tudne-e hozzá rendelni.
Nekem gariba elintézték annyival h vegyek bele nagyobb elmet.
pfff.. a köcsög bandana mindegy
-
Aaalbi
tag
válasz
nova001 #1909 üzenetére
Szia!
A hangerő tekerőt le kell húzni.
Utána meg le kell feszíteni az elején a műanyagot. Ne ijedj meg, csak passzosan van odarakva. Nem fog eltörni. És már lehet is csinálni.
Érdekes ez nekem is volt gond, h benyomtam a bekapcsgombot.
Valszínű, h eltört. Nekem legalábbis eltört. Aztán valami olvasztott műanyaggal heggesztette meg faterom.Üdv. A
-
Aaalbi
tag
válasz
nova001 #1896 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen van most, csak valami nem stimmel vele, most, mert csak búg. Meg kell nézetnem.
Azért is akarok már valamit beújítani.
Szerintem nem kevés, persze attól függ mennyire hallgatsz hangosan. Csumára tekerve se elviselhetetlen a hangerő. Van hangereje, de ennél azért vannak jobbak.
H nem akarsz sokat költeni. akkor jó kis cucc. Meg van neki egy kis sajátossága, hogy kispóroltak belőle valami 30 forintos ellenállást vagy kondit, ezért ha nem hallgatsz rajta semmit akor van 1 kis alap sistergése, de ez eltűnik ha már szól rajta valami.üdv. A
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest