- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
Aktív témák
-
st81
tag
válasz
zfarkas #3127 üzenetére
Ha már dvd-lejátszó, akkor a pana helyett inkább a pioneer dv-600-at javasolnám.
Jobb minőségű szerintem.
Az egybemozival az a baj, ha meghibásodik vmi alkatrész benne, általában komplette a kukában landol. Ráadásul mivel minden egyben van, nem is fejleszthető. És nem ad jobb minőséget, mint a genius+pio kombó.
Ha később még lesz gubesz, a geniust el lehet adni, és kell helyette venni egy HM-erősítőt és egy hangfalszettet. És máris egy jó kis minőségi ugrást csináltál (ez új készülékeknél is kijön olyan 120eFt-ból). Ami azután ismét fejleszthető, akár egyenként.
A harmadik verzió a félig-házimozi. Ez azt jelenti, hogy első körben a geniust eladod, veszel egy HM-erősítőt (használtan) és egy pár front hangfalat (a keretet figyelembe véve polcsugárzót). Elkezdesz tovább gyűjteni, és később veszel egy centert, majd még később 1 pár háttérsugárzót. Végül megfejeled egy mélysugárzóval.
Előnye a jobb minőség, hátránya az, hogy nehéz megállni, hogy ennyi pénz elköltésével egy ideig (lehet hogy jópár hónapig vagy évig) csak fél megoldásod legyen (2.0 ás rendszer 5.1 helyett).
Persze én nem tudtam megállni, hogy ne komplett rendszert (erősítő, dvd-lejátszó 5.0-ás hangfalszett) vegyek. Viszont az egybedobozos házimozit már az elején kilőttem a lehetőségek közül. Az alaprendszer beszerzése után 1 évvel vettem csak meg a mélyládát.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Diablo IV
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest