Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
Ezt a bi amp dolgot el tudná vki magyarázni nekem
Az Onkyo tx-sr506-os elvileg ismeri a biamp-ot de azt hogy kell összekötni a hangfalakkal? 4mm2-es kábeleket használnék...
És a másik, hogy tv-vel és Ps3-mal hogy kötögetem össze az erősítőt? Egy HDMI jön a tvből be az erősítőbe, egy HDMI a PS3-ból az erősítőbe... ennyi?
Bocs a tudatlanságomért -
Thuglife
senior tag
válasz
Winzsolt #5220 üzenetére
Winzsolt: Írtad, hogy Neked Heco Victa 500-asod van... Én most készülök venni egy ilyen szettet! Mit tudsz róla mondani? Mivel hiphop, Rnb-t hallgatok ezért a boltban is inkább ezt ajánlották a Dali Concept 6 szett helyett, mert az inkább akusztikus zenére van! A másik szett amit kinéztem a Mission Mv-8 szettje... Szóval egyelőre Mission VS. Heco meccs van, kettő közül döntök! Erősítőnek már tuti, hogy az Onkyo tx-sr 506 lesz
Ár-érték arányban a legjobb.
-
Thuglife
senior tag
A következő szettek közül segítsetek egy sorrendet felállítani ha a zene-film aránya 50-50% és zenében leginkább hiphop, Rnb-t hallgatok! A szoba mérete 15 m2...
1. Rubicon Rp-16
2. Mission mv-8
3. Heco Victa 500
4. Wharfedale Vardus 300
5. ....talán még a Dali Concept 6 de az már teljesítőképességem határán van -
Thuglife
senior tag
Egy kérdés:
Ha BluRay filmeket is szeretnék nézni (tv full hd) akkor érdemesebb True HD-s erősítőt vennem (pl. a legújabb Onkyo tx-sr 507) vagy megfelel egy "sima" Denon avr-1509 is h kiaknázzam a film minőségét? -
Thuglife
senior tag
Itt sokan dícsérik a Heco-t, és is a Victa szetten gondolkodok! Ennyiért még van Wharfedale Vardus 300 szett is, és most csak egy 10essel drágább a Mission Mv-8 szettje csak arról nem sokat tudok... Valaki hallott már Missiont?
U.i: Egyébként Sub ládában jó a Yamaha, talán abban a legjobb...
-
Thuglife
senior tag
A Mission hangszórókról kinek mi a véleménye? Egy kategória egy Heco Victával vagy inkább Dali Concept? Elég jó árban van most az Mv-8-as sorozatú 5.0 szett!!
[link] -
Thuglife
senior tag
Egyedül a Wharfedale vardus 400-at tudtam eddig meghallgatni... Pécsi vagyok és igazán nincs olyan bolt ahol ezek mind beszerezhetőek... Dali kizárt.. A Vardusnak nem volt rossz hangja de egy sztereó Marantz hajtotta meg! 50-50% lenne a zene-film arány amire használnám és leginkább hiphop, RnB az amit hallgatok! Ezek tükrében melyik a legideálisabb? Heco, Dali, Wharfedale?
-
Thuglife
senior tag
Mi a véleményetek a Magnat Supreme 800 szettől?[link]
Van vkinek már vmi tapasztalata erről?
Vagy a Heco Victa és Wharfedale Vardus 300 szettje közül válasszak?
Még versenyben van nálam a Dali Concept 6 szettje de nem tudom, hogy meg éri-e az 50ezres árkülönbözetet a Heco ill a Wharfedale-hez képest... Segítsetek pls -
Thuglife
senior tag
Hopkins&Palmer hangfalakról hallott már vki? Igényesnek tűnik és olcsók....
[link] -
Thuglife
senior tag
Asszem én maradok a Denon AVR-1508 erősítőnél a Vardus-200-as 5.0 szettnél... Remélem nem fürdök be ezzel
Lényeg h szépen szóljon.... Ti mit gondoltok? Jó összeállítás ez? Vagy másik erősítőt keressek?
-
Thuglife
senior tag
Na és ilyet hallott már vki? Gondolom a Vardust azért nem veri, vagy a JBL scs178at...
[link] -
Thuglife
senior tag
Erről a SAL szettről mi a véleményetek?
[link] -
Thuglife
senior tag
És a következő 4 erősítő közül melyiket ajánljátok ha a zene minősége is fontos?
1. Denon AVR-1508
2. H/K AVR-137
3. Onkyo TX-SR506
4. Sony STR-DG520Ezen kívül mi a véleményetek a Wharfedale Vardus VR-200 sorozatról? Megéri a több pénzt a JBL-SCS178-hoz képest? Illetve ez a két "hangszórócsalád" melyik erősítőt prdeferálná a fenti 4 közül?
Köszi előre is!
-
Thuglife
senior tag
Sziasztok!
Épp házimozi vásárlás előtt vagyok de még nem állt össze h melyiket vegyem. Kb 120-140e költenék rá! Melyik erősítőt ajánljátok, ill milyen hangfalakat hozzá?
Denon AVR-1508 , H/K AVR-137, Onkyo TX-SR506 vagy Sony STR-DG520?
Fontos lenne a zene is, nemcsak a mozi!Hangszórókból a JBL-SCS178-at néztem de az csak 4 Ohm-os... és nem tudom h melyik erősítő bírná. A másik hangszóró szett pedig a Pioneer S-V240QL!
Esetleg ilyen árban még milyen hangszórókat ajánlanátok?
Néztem még szetteket:Onkyo HT-S3105 vagy Denon DHT-1356XPLényeg h ne legyenek óriási hangfalak,de 12 nm-es szobában szépen szóljon...
Előre is köszi a segítségeteket!
Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest