- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
python1
veterán
Igen ahogy Dorian is írta,csavarozással is megoldhatod,én forrasztani szoktam őket egyszerűbb és biztonságosabb,gondolok itt arra,hogy a csavarozásnál könnyen elnyíródhatnak a szálak amik rosszabb esetben zárlatot okozhatnak.Viszont a forrasztásnál meg ügyelni kell arra,hogy ne égesse szét az ember az anyag szerkezetét.
A lényeg ha csavarozod,ne húzd sz@rrá a csavart mert szétnyírja a szálakat ami azon túl,hogy zárlatot okozhat még csökkenti a átviteli minőséget is.Poplacsek:most végeztem kis átalakítást az erősítőn meg CD játékoson és érdekes módon mindkettő készüléknél a meleg ill hideg pont jelölve volt.
-
python1
veterán
Az anyag minősége ill felület kezelési minősége,nem mindegy,hogy pár hónap és oxidálódik ,kopik,törik.Én jártam úgy,hogy megvettem bizonyos minőségű kábel csatlakozókat,amik oxidálódtak, berepedeztek,törtek,azóta csak jó minőségű csatlakozókat veszek.Nem akarom halom szarra költeni a nehezen megkeresett pénzemet,vagy is inkább nem engedhetem meg magamnak.
De szerintem ezt nem is kell magyarázni,szemrevételezés alapján is eltudja valaki dönteni a minőséget,vagy ha nem akkor kérdezni,utána olvasni. -
python1
veterán
Igen ezt már én is így látom,csak kellet egy a hálóba, nappaliba,gyerekeknek.Most már arra gyúrok,hogy legyen egy komoly sztereó rendszer is.
Hálózati kábelekre visszatérve tudni kell,hogy maximalista vagyok ilyen téren ha valamit csinálok azt 100%-os bevetéssel csinálom,és megengedhetetlennek tartom,hogy még talán igen,-talán nem-re hagyatkozzam.Igyekszem megadni mindent a rendszernek,hogy ne érezzem azt,hogy lehet hogy ...... ,ezért megpróbálok mindent kiépíteni,hogy nyugodtan dőljek hátra és élvezzem a zenét,-mozit.Folyamatosan,lassan meg lesz minden és össze áll a kép,attól én még élvezem a mozit,-zenét,hogy magasabb szintre tettem a mércét.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #31403 üzenetére
Klímának mindenképp külön hálózatot kell kiépíteni,ne tedd egy "ösvényre".
Zenére meg szerintem Denon legyen,én is valami komoly Denonra hajtok sztereóra. -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #31401 üzenetére
Szerkesztési időn túl találtam meg a cikket,[link]
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #31357 üzenetére
Na akkor alakul a jó öreg h/k hangja is,még lehet talán csiszolni a hálózati kábel és IEC aljzattal a hangján.
-
python1
veterán
Így,hogy már hallgattál pár hangfalat lassan alakítsd ki,hogy milyen hangzásvilág áll hozzád a legközelebb.Ne felejtsd el azt a tényt,hogy az erősítőknek is vannak külön hangzásvilága és össze kell hangolni a leendő hangfalakkal,bár erősítőknél vannak mindenevők.
De minden láncszem fontos! -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #31338 üzenetére
Viszont akkor te ügyesebb voltál,én egyenlőre csak az olcsóbb de masszív megoldást próbáltam,viszont most már látom,hogy eredményes volt,így később készítek komolyabb kábeleket is.Így jobban lesz hasonlítási alapom,de már azt tudom,hogy a Made No Name kábeleknél ez is sokkal jobb.
-
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #31332 üzenetére
Na igen,nekem is az asszony fonta be,hála neki.
Szépen sikeredett!
Ötletes a kék dugvilla! -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #31303 üzenetére
Jó kérdés!
Én is azokat nézegetem éppen. -
python1
veterán
válasz
csviktor80 #31297 üzenetére
Hát ez nem igazán jó szellőzés sőt kifejezetten rossz, jobban jársz ha más megoldás nincs az elhelyezésre, akkor a tv állvány hátulját mindenképp vágd ki hogy legyen kis légmozgás de jobb lenne ha tudnál szerelni a tv állvány mögé ahol van az erősítő egy pc ventit ami kifelé szívja a meleget.
-
python1
veterán
Hát bizony így van ,én is áttértem használtra, soha nem adtam volna ki 400 000 jó magyar valutát erősítőért most meg megvetten 90 000-ér ugyan azt.Egészen más minőségi szintre repítve,szenvedtem itt 100-150 ezres cumókkal amik soha nem hoztak igazi áttörést minőségileg,aztán megtaláltam ezt a fórumot szerencsémre.
De mindenki szíve joga,hogy mit vesz. -
python1
veterán
válasz
robi-k #31188 üzenetére
Én meg Veszprémi,tudok kölcsön adni egy erősítőt próbálgatni,igaz hangfalakat nem tudok hozzá adni.
Mondjuk így sokra nem mész vele,talán még össze tudok szedni hozzá 5.0-ás hangfalakat, csak mind más más gyártótól van.Ha érdekel megbeszélhetjük 1-hétig tudom nélkülözni őket.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #31177 üzenetére
Kíváncsi lennék a hangjára,mondjuk a kábelemmel együtt.Ha nem leszel fáradt azért véleményt írj minden kép.
Részemről benne lennék a körútban,mert már lassan szorít az idő is. -
python1
veterán
Na bekötöttem a saját készítésű hálózati kábeleimet.
Első hallásra egyértelműen a gyári kábelekhez képest kontúrokat kaptak a hangszerek,eltűnt a harsány hang,rock zenét eddig csak max 10-15 percig tudtam hallgatni ugyan ezen a rendszeren.Hozzá tartozik még az a tény is,hogy itt az erősítő és a cd játékos kapott földelt műszercsatlakozót és 2,5mm-es belső tápkábeleket is amiből a hálózati kábelek is készültek.Még járatni kell őket legalább 1-2 hétig akkor érik el a végleges hangjukat,de egyértelműen túlmutatnak a gyári olcsó kábeleken mind minőségi kivitelben mind hangreprodukció téren. -
python1
veterán
válasz
Gál István #31119 üzenetére
Köszi!
Próbálom is csak ma már nem sikerült összerakni a rendszert,mondjuk a forrasztásnak állítólag minimum 1hét kell mire bejáródik,pihen.Sokat nem várok a kábelektől,hisz olcsó anyagokból áll ,de mégis kíváncsi vagyok a gyáriakhoz képest.Itt inkább az összeköttetés,kontakton áll a hangsúly és a keresztmetszeten,ha hallgatható akkor már nekem megérte.
-
python1
veterán
válasz
robi-k #31117 üzenetére
Köszi!
Az szép,hát igen én is már elég régóta próbálkozok dolgokkal több kevesebb sikerrel.
Mindenképp biztatnék mindenkit akinek van kis kézügyessége, kevés szerszáma próbálkozzon valamit alkotni azon túl,hogy sikerélmény még minőségi változást is jó eséllyel.
Csak azért óvatosan! -
python1
veterán
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #31067 üzenetére
Minden képen érdemes,ráadásul még a Pioneer VSX ax5i sem földelt,még egy egyszerű hálózati szűrőt sem kaptak,kapnak a hifi készülékek.Elég elszomorító a fejlesztő mérnökök- től, holott a drága hálózati kábelek és szűrők mind tartalmaznak földelést.
Kábelekre elosztókra visszatérve, rengeteget olvasgattam róluk és arra az elhatározásra jutottam,hogy most már le is gyártom őket,nem nagy beruházás és szerintem van benne reácio.De majd holnap elkészítem és le is fényképezem. -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #31065 üzenetére
Köszi!
Lassan már rutin meló lesz,még van 2 készülék ami kapni fog ilyen aljzatokat meg saját fejlesztésű,készítésű hálózati kábeleket, elosztókat. -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #31053 üzenetére
Hát passz,annyit olvastam róla,hogy nagyon bika sok tartalékkal meg tesztnyertes volt valamikor.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #31050 üzenetére
Személy szerint,(most Gál István kérlek csukd be a füled),pioneer VSX ax5i-t váltotta fel sztereóra a h/k 3250 kissé szeparált változata.Pioneer marad 5.1-re,mert arra az igazi.
Most alakítom hozzá a h/k HD7325-cd játszót. -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #31027 üzenetére
Köszi!
Utána nézek. -
python1
veterán
válasz
Ego007 #31019 üzenetére
Igen,nagyon meghálálja majd a Center "is" nekem is van alatta,mikor nem volt vékony,fakó volt
a hangja tüskézés után szebb magas,érthetőbb beszédhang.Rederik:
ha pedig letelik a garancia érdemes a venti csavarok alá gumi alátéteket tenni,nekem is van minden ventim alatt és teljesen elnyelik a rezonanciát nem adják át az erősítő hátfalának.
Megjegyzem a ventit is érdemes valami jobb minőségű pc ventire cserélni,ami szinte hangtalan. -
python1
veterán
Én arra gondolok,hogy a venti semmilyen minőségi hatással nincsen a hangzás minőség végeredményére.Bizonyos hangerő szint illetve teljesítmény leadása nagy energia felvétellel jár, amit már szinte passzív hűtéssel nem lehet megfelelően kivitelezni itt a tervezők beiktatnak aktív segítséget,de lehetne aktív védelemnek is nevezni.Ventilátort cserélni meg nem nagy ördöngösség ,de nem is nagy anyagi befektetés.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #30968 üzenetére
Köszi!
Igen 2 van belőle,most tesztelgetem éppen,kap jövőhéten a CD játékos is egy ilyen csatit meg
valami jobb minőségű rca aljzatot is. -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #30953 üzenetére
Na igen találgatás,szerintem készítek egyet kipróbálás,tesztelés végett.Most éppen a sztereó erősítőm vékony hálózati kábelét cserélem komolyabb csatlakozósra,ha jól sikerül cserélem a CD játékosét is.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #30945 üzenetére
Ez jó kérdés!
Gondoltam már én is erre a megoldásra de szerintem ennyire egyszerű nem lehet. -
python1
veterán
válasz
Dorian #30940 üzenetére
Én is csak azért próbáltam frontokkal,hogy mégiscsak pontot tegyek az i-re így legalább megtudtam,hogy szarok a háttérsugárzóim meg azt is,hogy a "gyufásdoboz méretű" háttérsugárzók semmit nem érnek.
Persze biztosan a ti egységes rendszereteknél nincsen ilyen probléma,súly probléma annyira nem is merült fel bennem,úgy is adja magát a többi hangfalhoz képest.
Olyan szűrőt én is szeretnék,persze ha helyreálltam anyagilag kicsit.
-
python1
veterán
-
python1
veterán
Így,hogy több rendszer szól nem tudnám megmondani,hogy melyik szól jobban mindegyikben
van valami megfogó,más kell mozira,tv,zenére zenén belül is vannak műfajok ,PC-re is más kell. -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #30837 üzenetére
Nekem is szoknom kell az új hangzást,"kevesebb basszus"hozzá kell tennem eléggé a loudness-es hangzáshoz szokott a fülem,most pedig szoktatni kell a linearos hanghoz.
Mondjuk elég sz@r,hogy legalább 4 rendszer szól nálam és mind más-más karakterrel,nehéz így át állítani a fülem de törekszem hasonló hangzásra a rendszereknél.
-
python1
veterán
Csak ne fújja az alkatrészekre vissza a meleg levegőt hanem szívasd ki a meleg levegőt.
Általában pár wattot esznek ezek a ventik,én usb-s töltőről veszem az 5-voltot a ventinek.
12-cm est azért írtam mert 3-szorosa a légszállítása mint egy 8cm-es ventinek és fele annyira hangos. -
python1
veterán
válasz
Dorian #30194 üzenetére
Igen valóban lehet,hogy valamivel jobban melegszik, akkor viszont én fogalmaztam kicsit félre értelmezhetően,soha nem mértem még hőmérővel a hőfok különbségeket, de nem károsabb a melegedése az alkatrészekre nézve mint a többi modellnél.Tehát az élettartamára nincsen semmilyen hatással,nekem van egy közel 10-éves modellem is és semmi baja sincs,szép hanggal.
-
python1
veterán
válasz
DM-Fan #30182 üzenetére
Nállam kb 5cm van az erősítő fedlapja és a polc között,van mikor egész nap megy szól rajta valami zene,jó valamennyire melegszik de nem jobban mint bármelyik más modell.
Van még rajta kívül 3 erősítőm ami szintén szokott menni hosszabb távon is és kb azok is úgy melegszenek,mondjuk én is kínosan figyelek a szellőztetésre. -
-
python1
veterán
válasz
robi0604 #30157 üzenetére
EQ-val én úgy vagyok, mint mikor mérőmikrofonos beállítást végez az ember az is azt használ nincsen benne semmi mágia,nagy stúdiókban is használnak,így könnyebb a fülemhez lőni a cuccost.Zenéhez mondjuk nem szoktam használni,de kísérletezgetek.
Majd teszek fel egy pár képet róluk, mondjuk nem egy remekművek még régebben készítettem őket,mikor nem volt hangfalra keret és azzal dolgoztam amim volt,csak aztán valamiért nem cseréltem le őket,de lassan már megértek a cserére.
-
python1
veterán
válasz
robi0604 #30152 üzenetére
Igazából nem tudnám megmondani,mert most elméletileg minden hangfalam épített és magam hangoltam össze őket az erősítők karakterisztikájával.Az erősítők hasonló karakterisztikával rendelkeznek,meg hozzáteszem használom az EQ-t,hangszínszabályzót is az összelövéshez.
Így olyan (center)hangot kaptam mint a moziban,ami nekem nagyon tetszik,amolyan "nagy mozis hangzás". -
python1
veterán
Helló Mindenkinek!
Csak a center témával kapcsolatban,talán egyszer hallottam számomra megfelelő minőségben szólni centersugárzót,általában külön végfokról hajtom a center sugárzót.
Szinte elszívja a cuflát a többi végfoktól.kimi02:szép az Onkyo!
bajnokpityu:nekem kb 5-percig tudja tolerálni.
-
python1
veterán
válasz
Dorian #29943 üzenetére
Sikerült végleges kábeldöntést hozni CD ill erősítő összeköttetésében?
Múltkor írtam,hogy melyik digitális összekötő kábellel szólt szebben az erősítő- CD páros,most kipróbáltam sztereó összeköttetéssel így még dinamikusabb jobb, sztereó hangképpel.
Marad sztereó összekötéssel,ajánlom mindenkinek cd-t erősítővel csak sztereó összekötéssel minőségi kábelekkel,meghálálja nagyon a rendszer. -
python1
veterán
Helló Mindenkinek!
Itt egy link[link],ami mindenki "damping faktorát" a helyére teszi,kicsit hosszú de mindenre ad választ.
-
python1
veterán
válasz
mata89 #29854 üzenetére
A múltban a hangszórókat KEF 's Q tartományban van törte fel a méltányos részesedését öt csillagos értékelés. Szóval, ez egy rejtély, hogy miért a iQ70 floorstanders bukása ilyen rövid a védjegy.
Az új sorozat, KEF vezetett be új szolgáltatásokat, amelyek mindegyike egyértelműen a iQ70. Van egy új alváz a támogatási diszperzió és a realizmus. Crossover nem lett változtatva, hogy javítsa közötti átmenetet fequencies.
Az új padlón álló modellek is büszkélkedhet egy új, alacsony frekvenciájú driver készült a vállalat új, kettős kompozit kónusz anyagot, és a "labirintus" belső csillapítás, mely szerint KEF segítségével a hangszóró szállít gyorsabb, feszesebb basszus. Ők is bemutatja a KEF új lábazatok, amelynek célja, hogy nagyobb stabilitást.
Ez nem nehéz látni, hogy a iQ70s fellebbezését. Ők vitathatatlanul a legjobb kinézetű hangszóró a csoportban vizsgált, részben köszönhetően a sztrájkoló Uni-Q-illesztőprogramok, kompakt méretek és az elegáns, íves szekrények.
Az új iQ sorozat is látja kialakulását két új valódi fa felületek (Világos tölgy és dió), bár a Dark Apple befejezni, hogy a képen itt szép is. Azonban nem vagyunk meggyőződve arról, hogy az új lábazatok. Az olcsó műanyag kinézet aláássa a többi stílus.
Hiányzik a belátás és basszus precizitás
Mikor jön az integráció között a magas és középkategóriás, a KEFs nem hibázott. Az Uni-Q driver megállapodás nem jó munkát feleségül veszi a kettő együtt, és feloszlassa a hang egyenletes, még akkor is, ha más felszólalók a vizsgálat során lehet létrehozni egy szélesebb sztereó.De annak ellenére, hogy a diszperziós az Uni-Q driver, ének még nem egyértelműek, és betekintést. Során a BBC Live Lounge változata Duffy Minden Heartbeat , s ének elveszítik természetes tónusát és érzelmi szélét.
Gondok vannak a hangszóró kiterjeszteni az alacsonyabb frekvenciákat is. Basszus, bár súlyos, nem lépést tartani a többi zene. Alatt , mint egy kutya Chasing Cars venni The Dark Knight OST, a KEFs úgy tűnik, csupán vánszorog. A dráma ezen a pályán elveszett, és megtalálni a fejében vándorolt el a zene.
Mi nagy reményeket fűzött e, hogy úgy mondjam vagyunk csalódottak egy kifejezés.
Google fordítóval fordítva,talán ki tudod belőle bogozni.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #29851 üzenetére
-
python1
veterán
Nem bírtam ki és bekötöttem egy próba elejéig a pioneer vsx ax5i erősítőt,h/k HD7325 cd játékossal a hangfalaim házilag készített hangfalak OEHLBACH kábelekkel össze kötve.
Igen itt már érezhető a minőségi zenehallgatás,a színpad nyitottabb, lehullott a függöny az előadó előtt,közép-magas hangok is a helyükre kerültek,dinamika rendben amennyi éppen kell.
De viszont itt az összekötő kábelnél már gubanc van,igényli a minőségi kábeleket,Neotech KHS 112C vel próbáltam először hát valami gyötrelem volt vele zenét hallgatni,magasakat mintha vágta volna,fakó előadás mód,dinamikátlan előadásba csomagolva.Aztán előkerestem az aiv Blue Snake kábelemet,itt aztán minden a helyére került.
Ez az erősítő tényleg zenében is nagyon ott van,marad is sztereóban szerintem,csak valami jobb cd játékost keresek hozzá. -
python1
veterán
Helló Mindenkinek!
Én is fényezném kicsit Gál István fórumtársat, ilyen rugalmas és becsületes eladóval öröm az üzletelés!
Igaz nem ide tartozik,de mivel fórumtárs és még szerintem egy páran vásárolni fogunk nála, mindenképpen említésre érdemes és bátran ajánlom mindenkinek. -
python1
veterán
Szevasztok Testvéreim!
Megérkezett a nagy vas(pioneer vsx ax5i).
Próba pár napon belül, mert lakás festés és felújítás folyik éppen. -
python1
veterán
-
python1
veterán
-
python1
veterán
válasz
tomi2611 #29709 üzenetére
Helló!
Igen érdemes!
Nekem is van az egy modellel nagyobb a 200-as,én ahhoz in -akustik ezüstözött kábelt vettem, nagyságrendekkel jobb lett a hangminőség.Subládát meg egy 6000ft-os monó kábellel
kötöttem össze.
Jobb lenne ha az erősítőt is digitális koaxal kötnéd össze,ha van rá lehetőséged. -
python1
veterán
-
python1
veterán
Én pc-ről is játszom filmeket plazmára,semmilyen zavaró tényezőt nem vettem észre 100Hz-n
De lcd-n nagyon zavaró utána filmet nézni meg ledes tv-n is. -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #29407 üzenetére
Én a gumikat a hangfal alatti márvány lapok alá helyeztem úgy,hogy 2x2cm-es kockákat vágtam belőlük.A tüskék a hangfal alatt vannak közvetlenül amik alátétekben ülnek, amik alá gumi tömítéseket használtam.
De az új kecóban a márvány lapok alá 19mm-es csapágygolyókat fogok tenni,amik alátéteken fognak ülni.Próbáljátok ki a csapágygolyós megoldást is,érdemes!
Teszek fel fotókat,hogy néznek ki közelről.Egyébként cd játékos alá is tökéletes megoldás és olcsó is. -
python1
veterán
válasz
adamssss #29355 üzenetére
Helló!
Akkor viszont javasolnám egy jobb használt,nagyobb kategóriás erősítő és egyenlőre sztereó vagy 2.1-es rendszer kialakítását ,majd később pedig ha lesz pénz a többi hangfal ha szükséges.
Legalább minőségi cuccokból lenne a rendszered,mert tudod jobb egy komolyabb sztereón zenét,-filmet hallgatni mint egy rossz minőségű 5.1-en. -
python1
veterán
válasz
kimi02 #29348 üzenetére
Persze mindenképpen, én is nagyon kíváncsi vagyok, meg már söröznék is egy jót.
adamssss: a polk tsi200 szerintem a legjobb választás lenne és nem kellene gondolkodnod később a cserén sem.
Persze ha a pénztárca engedi.daniel2121:igen én is minden felhasználható darabból készítettem már mindent,design elemeket,bútorokat is valamikor járom az üzleteket és meglátok valamiben valami fantáziát akkor megveszem és meg építem.Sőt ha lomtalanítás alkalmával látok egy- egy érdekes darabot azt is hazaviszem.
-
python1
veterán
válasz
Gál István #29335 üzenetére
Igen én is valami ilyesmit várok a frissítéssel!
Egyébként sztereóra szeretném használni.
Te sztereóra használod?
ricsik[link]innen csemegézgethetsz megoldásokat,és tudok is segíteni ha kell,most már itthon vagyok 2-hónapig. -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #29332 üzenetére
Akkor neked is kezd kialakulni a rendszered,ez jó!
Sztereóval kötötted össze?
Én is most pont a kábelekkel szórakozom,vagy is most már pakolászok össze költözködés miatt,de 2 napig tesztelgettem és nekem is nagyon tetszik az új hang.
Bár várom már nagyon a VSX AX5i-t. -
python1
veterán
válasz
Sweeper #29329 üzenetére
Ha a JBL SCS200.5-ös hangfalszettet választod,(nekem is van)akkor javaslom,hogy a gyári kábeleit cseréld ki normális hangfalkábelekre,nagyságrendekkel jobb minőséget fogsz kapni értem ezt a subláda kábelére is.
Különben elég tisztességes hangot produkál,a másik hangfalszettet nem ismerem igazán csak láttam,de igazából design szempontok alapján döntöttem az SCS200 mellett.
Ja és a subládát jól kitömtem speckó hangelnyelő akusztikai szivaccsal.
-
python1
veterán
válasz
ricsik #29326 üzenetére
Egyszerű karnis tartó kampók az erősebb fajtából aminek menetes a vége,amit a falba tekertem 4-5 cm mélyen és kilóg 3cm-re,a fa hátlap aljára meg gumi talpakat szereltem ami eltartja a fa hátlapot 3-cm re a faltól.
A tv-t a falapra egyszerűen négy csavarral fogattam fel jó nagy alátétekkel,távtartókkal azok a fekete akármik üveglapok amik világítanak kéken(LED megvilágítással).
Leszerelem holnap és akkor lefényképezem az egészet hátulról,hogy jobban látható legyen minden és elküldöm priviben. -
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #29285 üzenetére
Igen rekeszenként min 50 cm kell,de viszont egymás felett már elfér.
Alsó kettőbe erősítő ami lehetne nagyobb méretű mint a felső kettő rekesz,amibe mehetnek a forrás komponensek.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest